donderdag 7 juli 2011

HUTTENT AFGEBRAND

Ik kan niet overal tegelijkertijd zijn, en derhalve ook niet overal induiken. Dit mailtje kwam net binnen van lezer Joop:
In het park tussen de Bentismaheerd en de Onnemaheerd had een oudere jongen, met Down, dit jaar opnieuw zijn huttent gebouwd. Vanmorgen zag ik dat die huttent afgebrand is. Hoe is dat gebeurd? Wie heeft dat gedaan? Hoe voelt de jongen zich? Allemaal vragen die belangrijk en interessant zijn. Vorig jaar is zijn huttent ook al afgebroken, door de gemeente. Waar de jongen woont? In het westelijk deel van Beijum, soms rijdt hij op een skelter rond bij het Winkelcentrum- West. Misschien kan je er een goed item van maken?

Groeten, Joop
Weet iemand meer? Beijumnieuws@online.nl

1 opmerking:

d2a zei

helaas is het de realiteit dat sommige mensen het leuk vinden om het werk van anderen te vernielen. 2 jaar geleden had mijn dochter met haar vriendinnen een "hutje"gemaakt in een boom. Kinderen uit de hele straat hadden er plezier van. Helaas heeft het nog geen week geduurd; het eerstvolgende weekend is de hut op een zaterdagnacht helemaal uit elkaar getrokken en zijn alle planken in de sloot gegooid. Blijkbaar zijn er mensen die daar plezier aan beleven. Het gaat mijn verstand te boven.