zaterdag 23 juli 2011

REACTIE OP INBRAAKPOGING FOSSEMAHEERD

Afgelopen dinsdag publiceerde ik een blogbericht over een inbraakpoging in de Fossemaheerd. Daarop kwam vanavond deze reactie:
Vandaag lag ik te slapen op de bank, word ik wakker van kabaal: iemand zat aan mn terrasdeur te trekken. Ik rechtop op de bank, zie ik een vent schaamteloos door mijn raam gluren! Hij dacht natuurlijk dat er niemand thuis was. Signalement: blanke man, opvallend blauwkleurige jas+pet. Junkachtig uiterlijk. Ongeveer 1.70 lang, tenger postuur, gezichtshaar (donkerblond tot bruin). Poging tot inbraak heeft plaatsgevonden op Grevingaheerd, waar deze meneer vaker schijnt rond te lopen. Buren zien echter niet de noodzaak in en denken dat het een onschuldige NOVO'er is. Maar dit is naar mijns insziens gewoon een junk op zoek naar naieve bewoners. Ik heb de politie overigens op de hoogte gesteld van gebeurtenis+dadersignalement gegeven. Ze patrouilleren extra in de buurt. Natuurlijk moet dit stuk tuig worden opgepakt (en ik heb nog wat van hem te goed, van complete fiets tot tuinkabouter).
Update 23:30 uur: Ik ontving nog een reactie omtrent dit onderwerp,  maar waarschijnlijk heb ik die per ongeluk gedelete. Svp stuur de reactie nog een keer!
Update 23:45 uur, pardon, het was een reactie bij een eerder gepubliceerd bericht: Lees hier!
Vandaag heeft er weer een potentiele inbreker in Beijum toegeslagen (Grevingaheerd). Lag te slapen op de bank, wordt er ineens aan de terrasdeur getrokken en gerukt. Ik zat op, en zag ineens een vent schaamteloos door mn raam kijken! Hij heeft mij wss niet gezien, maar ik hem wel! Hij struint wel eens vaker door de buurt, maar ik wil mensen niet op hun uiterlijk beoordelen. Afijn, intuitie liegt niet. Signalement: blanke man, tenger postuur, rond 1.70. Opvallend blauwe jas+pet, ingevallen gezicht, gezichtshaargroei donkerblond tot bruin. Ik vermoed dat het een junk is. De politie is ingelicht en patrouilleert nu extra in de buurt. Maar wees alsjeblieft alert op insluipers. Overigens jat deze man ook fietsen en tuinattributen. Een echte rat dus!

4 opmerkingen:

Kees K. zei

Wat is een novo'er? Blijkbaar iemand die altijd onschuldig is of zo?

Anoniem zei

Novo een opvang voor gehandicapten

Anoniem zei

Maar niet voor junks dus! En dat was deze man zeer zeker wel! Heb zonet even op google gekeken, en het schijnt dat er al vaker gelijksoortige verhalen zijn in Beijum. Echt heel jammer dat junks het voor de aardige, respectvolle hardwerkenden onder ons verpesten!

Kees K. zei

Okee, bedankt voor de info anoniem 10:05.