vrijdag 8 juli 2011

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Het wordt me het weekendje wel, beste lezers.
Het New Attraction Festival gaat in alle levendigheid losbarsten. Het kan wat geluidsoverlast veroorzaken, maar bedenk: de jongeren kunnen geweldig hun dak uitgaan, gun ze het even zou ik zeggen, en zondagochtend is het weer rustig. De timetable, het programma, wordt nog even oplaadbaar opgestuurd. Links ziet u reeds een schrijven dat aan de omwonenden is gericht.

Dan is er de natuurmarkt bij de Wiershoeck. Bedenk dat u zich in kan laten schrijven voor een goedkopere prijs aangaande de aanschaf van Hét Boek over Beijum dat in november uit gaat komen. Klik hier!!! nog even voor het programma. Vergeet trouwens de open dag in de Schooltuin niet, zie nog even de flyer rechts.

Last but not least, aanstaande zondag gaat uw blogger op weg naar de open dag van ons aller FC-Groningen. Wellicht volgt ook van daaruit een sfeerverslag. Ik beloof niks, het ligt eraan hoe vol de (persoonlijke) accu is.
Geniet van een prachtig weekend Beijum, Kardingepark en Euroborg!!
Update 22:38: Aan lezeres Liesbeth, zie reactie, en andere belangstellenden. Van www.oogtv.nl :
De traditionele open dag van FC Groningen wordt aanstaande zondag in en rond het Euroborgstadion gehouden.Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud en de spelers worden aan het publiek gepresenteerd.
De open dag start om 13.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. FC Groningen speelt zaterdagmiddag in Winsum op het terrein van Viboa tegen het Belgische Beerschot

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Moi Johan,
weet jij toevallig ook hoelaat de open dag van onze FC begint?...
gr

Hans Velting zei

Thanx Johan,
prachtig onderhouden blog. Dank zij jou weet ik waar ik zondag met mijn 2 jongens heen ga!!!!!