woensdag 13 juli 2011

LEZERES WIL VEILIGER GODEKENHEERD

Vorige week publiceerde ik hier een ingekomen brief van een lezeres/moeder uit de Godekenheerd over onverantwoord rijgedrag in de Godekenheerd. Lees eventueel nog even hier.
Gisteren mailde lezeres Linda dit:
In uw blog over de verkeerssituatie wbt de Godekenheerd vraagt u om een reactie n.a.v. een gesprek met een van de wijkagenten.
Helaas hebben meerdere bewoners de wijkagent gebeld,maar zijn nog niet teruggebeld.
Sinds zondag  hebben we een Victor veiligpop in de straat geplaatst,want er moet iets gebeuren!
De bedoeling is om meerdere van deze poppen te plaatsen om zo de aandacht te vestigen van automobilisten dat het hier om een woonerf gaat.
Zelf vond ik dit niet genoeg en heb zojuist met iemand van Beheer en Verkeer gesproken en volgen er later meer acties, wellicht een dagdeel het afsluiten van de straat.
Ook de wijkpost heb ik gevraagd om het groen in de bocht wat lager te gaan snoeien,zodat de bocht wat overzichtelijker wordt. 
Helaas verander je niets aan het gedrag van automobilisten, en vaak zijn, zoals iemand in een reactie gaf het idd de eigen bewoners die hard rijden.
Toch hoop ik dat deze ondernemingen een stap in de goede richting zullen zijn!
Mvg,
Linda

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Al eens in gesprek geweest met de bewoners.
En dan niet als er net te hard gereden is, maar gewoon op een rustige dag even aanbellen.

Janice zei

Ik dacht dat Beyum een bewonersorganisatie had. Nee dus, wel een stelletje ijdeltuiten

Jan zei

@Janice, die gasten probieren interesant te doen met elkaar op dse foto te zetten, artikelen war ze zichzelf in ophemelen en bah hou maar op

Kees Huizenga zei

Op pagina 6 van de BOBWAARHEID van eind juni 2011 staan de dichteres, de vrouw van (...), en haar bekende man, de hoofdredacteur van de BOB-krant, het lid van het NLA-wijkteam Beijum en tevens de secretaris van de BOB, op de foto. Is dat wel zo slim, beste BOBbers? Vanwaar deze groteske en gretige ijdelheid? Inteeltgedrag. En dat elke maand opnieuw!!!

Prachtig, een bewonersorganisatie die er is voor de eigen glorie en propaganda.

Wie zijn de leden van de werkgroep Verkeer van de BOB (zie p. 5 van de BOB-krant van juni 2011)? Of zijn het vooral BOB-bestuursleden, die in deze werkgroep zitten?