vrijdag 15 juli 2011

MULTIFUNCTIONELE KINDERRUIMTE GEOPEND

Onder grote belangstelling en onder een stralende zon opende Stadsdeelsecretaris Irma Zijlstra vergezeld van een twintigtal kinderen uit de straat omstreeks kwart over vier vanmiddag het nieuwe multifunctionele kindercentrum in de Doornbosheerd. Op de foto ziet u de stadsdeelsecretaris temidden van de kinderen een dankwoord uitspreken en een korte speech houden

Het was niet de bedoeling, maar het zag er zo feestelijk uit dat er wel een video gemaakt moést worden. Die houdt u nog tegoed. De naam Multifunctionele Kindercentrum slaat natuurlijk nergens op. Maar geen nood, kinderen broeden op dit moment op een naam en een der opties die ik hoorde was "Huisje Weltevree." Wordt vervolgd. Nog even kijken hoe van iets niets is geworden? Kijk nog even hier en zie hoe het er twee maanden geleden nog uit zag. De kinderen van de Doornbosheerd hebben er een prachtige aanwinst bij gekregen. Het pand is een toonbeeld van creativiteit, samenwerken, burgerparticipatie en inventiviteit. Het zal geen toeval zijn dat de zon vanmiddag uitbundig scheen boven de Doornbosheerd.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He johan de naam is geworden doornbos paradijs geloof ik
het was idd erg gezellig wel heb een mooie video van burdy en ook mooie foto,s
groetjes

Kees K. zei

Beetje zeurderig, maar de titel kopt en klopt: "multifunctionele kinderruimte", maar dan verderop "multifunctionele kindercentrum", da's helemaal fout. Maar goed, het heeft zo wel iets van 'het kan alle kanten op'.

Anoniem zei

Doornbosparadijs is een project van uit het buurtteam. Het kinderwerk vd SKSG gaat er leuke dingen organiseren met de kinderen.Als het mooi weer is buiten,bij slecht weer binnen.
Het is tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen SKSG, CJG, STIEL,MJD en woningcoöperaties.