woensdag 20 juni 2012

CAFETARIA 'T KOOITJE BIJ DE VOETBALKOOI

Sinds eergisteren is Beijum een nieuwe cafetaria rijker: 't Kooitje. De naam is niet toevallig gekozen, de mobiele cafetaria heeft een vaste standplaats, naast de voetbalkooi bij Sporthal Beijum. Bovenstaande foto is gisteravond omstreeks kwart over zeven genomen, het was gezellig druk in en rond de kooi, beetje hangen, voetballen, kletsen, patatje of iets anders eten, even wat drinken, etc. Voetballen en lekker snacken kunnen hand in hand gaan bij de voetbalkooi en bij 't Kooitje. De eigenaar: "We frituren gezond en verantwoord." Dat is mooi meegenomen, je hebt frituurolie en frituurolie. Het bordje linksonder op de foto is ook niet verkeerd, een patatje voor een euro.
De openingstijden van t' Kooitje zijn:
Maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 20.00 uur
Vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de ene kant een heel beleid over Gezond eten en ouder worden etc. En dan dit bij een kinderspeelplaats

Anoniem zei

Altijd mensen die zeuren. Het is geen koffieshop hoor. En 100 m verderop is nog een cafetarria. Leuk voor jeugd, sporten en patatje

Anoniem zei

Niets lekkerder dan een patatje en dat kan heel goed samen gaan met gezond en verantwoord eten .
Hopelijk is de frituurolie vers en verantwoord .
Als dat niet zo is merkt de eigenaar het wel aan zijn of haar inkomsten .

Liesbeth zei

Nou ..heb gisteren eens geprobeerd en ik moet zeggen HEERLIJK..ik ga er zeker vaker heen

Anoniem zei

Er word in 100% olie gefrituurd(frituurolie van oliehoorn ) , dus hartstikke verantwoord! ik hoop dat vele mensen hier vaak van gaan genieten !

Anoniem zei

Het was te vies voor woorden ze bakken hun patat voor !!! Bah voor mij nooit weer en heb een half uur op mijn eten moeten wachten . Betaal 0,20 eurocent meer dan heb ik tenminste echte kwaliteit !

Anoniem zei

Wij vonden de patat wel lekker maar erg weinig in een bakje, daar betaal je dan ook 1 euro voor... De eierbal was erg klein. Wij gaan wel vaker heen maar alleen als we krap in centen zitten. We betalen liever iets meer voor erg lekkere patat en grotere porties bij de cafetaria iets verderop.

Anoniem zei

Super dat ik nu hier mijn patatje kan halen.De prijzen zijn stuk lager als bij de andere snackbar.Een slimme set aangezien de meeste mensen in de buurt weinig te besteden hebben.

Anoniem zei

Hallo,

Ik heb er gisteren een frikandel mayo gegeten en ik vond het super smaken.Lekker veel mayo dr bij en dat voor € 1,20.De blikjes drinken kosten een 1 euro ook altijd handig als ze aan het voetballen zijn en de winkels dicht zijn. De groeten

Anoniem zei

3 kwartier moeten wachten op een patatje kroket, mede dankzij de actie. Had achteraf wat spijt van die tijd en ook vond ik de smaak van kroket en patat tegenvallen. Zat er wel vlees in die kroket? Wel fijn dat er niet zoveel zout op zat. Maar volgende keer toch weer naar de eurozaak.
Maar voor een ijsje of milkshake kom ik zeker nog eens terug

Anoniem zei

Lekkere patat en aardige eigenaren en personeel. Wij zijn fan! Groeten vanaf de Nijensteinheerd!!

Anoniem zei

Heerlijke patat kleine porties voor kids is zeer voldoende voor kinderen !! de normale porties zijn ook goed en voor de rest heb van alles geprobeerd en het blijft TOP!!
Die eurocafetaria mogen ze gelijk opdoeken met hun halfrauwe koude gehaktballen van binnen en slappe kroketten met bijsmaak net of je een pot suiker in je mond hebt grrr....
En voor Ancona... grotere geldtrekkers zijn er niet pizza's uit Italië?? De kruiden en specerijen komen hier gewoon bij de groothandel weg stel OPLICHTERS !!!!

rolf zei

Lekker eten voor een betaalbare prijs super