zaterdag 23 juni 2012

NOG EEN VOICE OF BEIJUM-VIDEO

Ondergetekende werd onlangs benaderd door enkele ouders van kinderen die aan de Voice of Beijum hebben meegedaan. En of hij nog extra foto- of videomateriaal had van de wedstrijd? Nee, niet echt. Maar op Lijn6 staat deze scherpe en lange video over de drie weken geleden gehouden zangwedstrijd voor jongeren in een tent bij het Trefpunt. Kijk nog even mee naar de zangtalentjes, de jury en naar het meelevende publiek. En naar de uiteindelijke winnares Jacobien.

Uit betrouwbare bron weet ik dat de 2e dag van het Fun-festival, morgen drie weken geleden, beduidend slechter is bezocht dan de kinder-editie van de dag ervoor. Of dat alleen te maken heeft gehad met het regenachtige weertype van de zondag is de vraag. De kinderen werden zaterdags begeleid door veel ouders, vrienden en bekenden, dat zal ook een rol hebben gespeeld in het succes van de Voice of Beijum. Volgens een betrouwbare ingewijde kwamen over beide dagen ongeveer 500 bezoekers opdagen (Op een bepaalde manier willen sommige belanghebbenden dat getal graag fors naar boven manipuleren, liegen en bedriegen, twee jaar geleden zouden er op één dag zelfs 3000 bezoekers zijn geweest). En is het, aldus de ingewijde, nog maar de vraag of volgend jaar de 'volwassen editie' van het festival wederom gaat plaatsvinden. Maar goed. Kijk nog even naar de kinderzangwedstrijd van drie weken geleden. Welke jongere in  Beijum kan het beste zingen? Ook nog even foto's van de zangmiddag bekijken op op Lijn6?

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik vraag mij af of het evt. stopzetten zit in het aantal bezoekers of gewoon omdat er bezuinigd moet worden of omdat het niet in 1 van de 5 pijlers van NLA past.