dinsdag 5 juni 2012

STIELKANTOOR VERHUIST VANDAAG

Zo af en toe loop ik even de Wegwijzer aan de Ypemaheerd binnen. Even kletsen met die of gene, even sfeer proeven. Gistermiddag stond het kantoor van Stichting Stiel open, zie op de rechter foto de linker deur. Klik groter. Binnen zat medewerkster Debora den Haring. "Hebt je het al gehoord? Francis Nijdam gaat ons verlaten." Oh, vertel. "Ze blijft wel binnen Stiel werkzaam maar ze krijgt een coördinerende functie. Ze vertrekt hier per 1 juli." Een jaar of vijf geleden tijdens m'n kennismakingsgesprek met Francis Nijdam maakte ik een foto van haar, echter die kan ik zo niet in het archief terugvinden.
Nog meer nieuws? "Ja, ons kantoor gaat morgen (dinsdag) verhuizen, we komen verderop in de Wegwijzer te zitten, meer richting MJD-kantoor. Eindelijk." Oh, waren jullie zo enorm zat van de buren? Lachend: "Nee, dit wordt het kantoor van Stip."
Ze bevestigde nog  even dat een dezer dagen een schutting voor voormalig verpleeghuis Innersdijk wordt neergezet en dat die op 7 juni, Prokkeldag, samen met wethouder Visscher zal worden geverfd. Met wat flyers mee voor publicatie vertrok ik de uit de Wegwijzer. Heeft iemand een idee waar de linker foto is genomen? Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: