maandag 25 juni 2012

OPKNAPBEURT BUNNEMASTEE

We blijven nog even bij de ouderenvoorziening. Zie ook blogbericht van vanochtend. Terwijl veel bewoners van de Atensheerd reikhalzend uitkijken naar het einde van de onderhoudswerkzaamheden, nieuwe douches, wc's en dubbele ramen, etc., zijn op andere plekken in de wijk ook werklui bezig met het opknappen van woningen. Weliswaar niet zo drastisch als in de Atensheerd, en nu ook in de Topingaheerd. Op de foto ziet u dat de Bunnemastee, vanzelfsprekend in de Bunnemaheerd, onlangs onder handen werd genomen door schilders.

Wooncentrum Bunnemastee 
Vlakbij het winkelcentrum en het gezondheidscentrum ligt Bunnemastee met 42 woningen die zijn verdeeld over laag- en hoogbouw. De hoogbouw bestaat uit drie verdiepingen met negentien tweekamerwoningen en elf driekamermaisonnettes. De laagbouw bestaat uit twaalf driekamerwoningen. Op de begane grond is de conversatiezaal en de biljartruimte. In Bunnemastee is een bewonersconsulent werkzaam. De oppervlakte van de woningen varieert van 51m² tot 81m². De maisonnettes en de laagbouw hebben extra bergruimte op de zolder. De laagbouw woningen hebben een tuin en ook een berging op de begane grond. De woningen van de hoogbouw die op de begane grond zitten hebben een tuintje en de woningen op de verdiepingen een balkon. Alle woningen kunnen aangesloten worden op een 24-uurs alarmeringssysteem. http://www.woonzorg.nl/bunnemastee

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Opknappen van woningen?? Nieuw geplaatste balkonschermen waar bewoners niet om gevraagd hebben en die gelijk al roesten.

rob zei

Dubbel glas is wel de beste van het rijtje.