zaterdag 9 juni 2012

HONDENVIDEO KOMT ER AAN

Als alles goed gaat wordt dit weekend nog een hondenvideo op Beijumnieuws gepubliceerd. Altijd even afwachten hoe 'huurbaas' Blogger hier mee omgaat, u weet wel, oplaadproblemen, zie ook de berichtgeving van afgelopen donderdagavond. Kan het nog, Lijn6? Ik bedoel, een foto insturen voor jullie hondenwedstrijd? Bovenstaande foto is donderdagmiddag gemaakt, een hond vastgebonden aan een paal voor Pand49. Nee, het beestje staat niet op de te publiceren video, maar ik vroeg me wel af: Waarom moet deze hond met een stel slippers in een zak in een plastiek zak aan een paal vastgebonden staan? De raarste fantasieën komen bij me omhoog, ik zal ze de lezer besparen.
De video staat nog niet op de site van Stadjerstv, maar verschijnt wel reeds a.s. zondag op onze enige en echte stadszender. Aldus Harro van OOG:

Voor de uitzending van zondag heb ik de volgende vijf filmpjes uitgekozen:
1 - Natuurbeleving in Groningen - Willem Dam - 5:02
Natuurbeleving in Groningen, in Beijum, Stadspark en Selwerderhof In Groningen kan veel aan natuurbeleving worden gedaan, kijk voor meer informatie op groeneagendagroningen.nl.
2 - Oranje in de Korrewegwijk -Tineke van der Wal - 2:16
Oranje in de Korrewegwijk
3 - Trailer Thuis in de Tuinwijk - Harjan Deddens - 2:23
4 - RKZbios 35mm - RKZbios - 1:17
Ook de RKZbios gaat digitaal
5 - Honden in Beijum - Johan Fehrmann - 3:48
Er is het nodige te doen rond honden. Niet alleen in Beijum maar in de hele stad. Aanlijnen, poep opruimen, overlast, etc. Maar zijn het geen schatjes? Filmpje!
De uitzending van afgelopen zondag is te zien via:

Geen opmerkingen: