vrijdag 8 juni 2012

OPENING STIP/PROKKEL BEIJUM VIDEO

Ik weet niet zo goed wat er op het ogenblik aan de hand is met Blogger, het weigert tot nu toe om twee video's op te laden van de voorbereidingen en feestelijkheden rond de opening van STIP Beijum in combinatie met Prokkel. Gisteren op Plein Oost, zie berichtgeving van gisteren. Daarom uit 'nood' maar even via You Tube. Wat staat er allemaal op? In eerste instantie een gesprek met activiteitenbegeleidster Lisa ten Hof van Innersdijk en Jaqcuelien de Vries van STIP. Laatstgenoemde liet ondergetekende ook nog even het nieuwe STIP-kantoor in de Wegwijzer zien. Hier kunnen Beijumers terecht voor al hun vragen en advies. Op welke dag? Bekijk en beluister deze video. Verderop op de video, de toespraken in de Wegwijzer en de openingshandelingen.
(De wet van Murphy is even in werking, er gaat even wat meer mis, op de video zijn twee scenes ongelukkig door elkaar heengehutseld)


1 opmerking:

Anoniem zei

Oh dus hetzelfde wat er tegenover zit, Zorggroep Groningen http://beijumnieuws.blogspot.nl/2011/10/informatiepunt-zorggroep-groningen.html