vrijdag 29 juni 2012

EEN DAAD VAN VERZET?

De discussie over de schutting rond Innersdijk lijkt enigszins geluwd. Of het een stilte voor de storm is weet ik zo niet. Via via begrijp ik dat Pand49 en omwonenden plannen zouden maken voor 'aankleding' van de schutting ('Uitkleding' kan natuurlijk ook, kijkgaten, 'ramen,' etc.). De regie lijkt in deze echter zoek, wie neemt het initiatief? Het beste lijkt me is om te gaan overleggen voordat omwonenden het heft helemaal in eigen hand gaan nemen. Bovenstaande foto is gistermiddag gemaakt. Een plank is uit de schutting gehaald en staat als een soort van opengedraaide deur voor de omheining. Wat er nu verder met de schutting gaat gebeuren is niet bekend. Kom op, dames en heren omwonenden en kunstenaars, koppen bij elkaar en een voor ieder bevredigende oplossing bedenken en uitvoeren svp!

6 opmerkingen:

Henriette zei

Ik kreeg een brief in de bus met uitnodiging voor overleg, naar aanleiding van de klachten/ negatieve reacties over de schutting hier op Beijumnieuws. Misschien heeft iemand anders de brief nog of vind ik 'm terug. Vond het erg goed dat ze de opening tot dialoog maakten! Ik hoop dat iedereen die er problemen mee heeft er naar toe gaat, zodat het openlijk besproken kan worden.

rob zei

wanneer heb je de brief gekregen. want vorige week is er een overleg geweest. meen dinsdag 1745uur. (verslag staat een stukje onder dit stukje)

de schutting is naar ik aanneem vrijdag door de wind te grazen genomen. dus bij harde wind niet te dicht bij de schutting lopen. en je kinderen ff binnenhouden ivm vliegende schuttingdelen!!!!!

wie het weet mag het zeggen, maar de regie ligt in eigen hand lijkt mij

Anoniem zei

Ik zag dat ze landmetingen aan het verrichten waren, dus volgens mij gewoon een werkman die de schutting even open deed.

Anoniem zei

Waarom moeten we zo nodig schuttingen en hekjes ?
Territorium drift ?

Je weet toch zei

Ik zeg: de schutting is een kans! Bij ons liggen de bouwtekeningen al klaar, het wordt gewoon prachtig!

Anoniem zei

De plank zit er al weer voor