zaterdag 27 april 2013

EXPOSITIE INA WALVIS IN PAND49 (28 april)


(Ingezonden)
Opening expositie Ina Walvis
Op zondag 28 april opent in Atelier Pand 49 een expositie van Ina Walvis. De opening is vanaf 16.00 uur. De expositie duurt tot 30 mei en is dinsdag tot en met zaterdag te bezoeken van 13.30 – 17.00 uur.
Ina Walvis maakt conceptionele kunst. Ze geeft haar kunstwerken geen titel, omdat ze wil dat de toeschouwer blanco naar haar werk kijkt.  In het werk zoekt ze naar sterke vormen en licht. Ze maakt  gebruik van de kracht van het materiaal.
Ina was altijd al creatief, maar de laatste jaren is ze zich meer en meer op haar kunst gaan toeleggen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd en zo haar weg gevonden. De ene keer speelt ze met haar materiaal, de andere keer heeft ze een beeld in haar hoofd en werkt dat uit.
Een foto is eigenlijk maar een plat plaatje van haar werk en doet geen recht aan het origineel. De spanning zit juist in verandering van kleur als het materiaal het licht vangt of de kijkrichting van de toeschouwer.  Wilt u toch een impressie van het werk van Ina? Dit is te vinden op inawalvis.exto.nl

Geen opmerkingen: