woensdag 3 april 2013

PRAKTIJK TEGEN PIJN/MAGNETISEREN

Afgelopen zaterdagmiddag ontwaarde ondergetekende een nieuw bord in het straatbeeld van Beijum, locatie Isebrandtsheerd/wijkring. Hij las de woorden ‘magnetiseur’ en ‘praktijktegenpijn.’ Het laatste woord bestond eigenlijk uit drie gedeeltes: praktijk tegen pijn. 

Uw blogger trok de stoute schoenen aan, een knappende koppijn speelde hem parten en daar wilde hij graag vanaf, en belde aan. Het toeval, als dat bestaat, speelde in z’n voordeel. Een vriendelijk ogende jongedame opende de deur. Een kennismaking volgde, pijnbestrijder en magnetiseur Claudia Gessel en ondergetekende ontmoetten elkaar. Laatstgenoemde vertelde waar hij voor kwam. Voor hij het wist lag hij op de behandeltafel. De energetisch geladen handen van Claudia vleiden zich respectvol over hoofd, borst en kuiten van ondergetekende. Z’n lichaam trilde en schudde er over. Teveel stress? Te druk in het hoofd? Het duurde een minuut of tien en lichaam en geest werden rustiger en rustiger. En ontspannender en ontspannender. Thuisgekomen las hij op de site http://www.praktijktegenpijn.nl/

Ik help mensen en dieren bij het oplossen van hun klachten, door de blokkades in het lichaam op te sporen en in balans te brengen. Bij magnetiseren word gebruikt gemaakt van helende energie. De energie gaat daarheen waar het nodig is, zo kan het voorkomen dat de pijn ergens anders zit dan de blokkade. Het lichaam geeft zelf aan waar de blokkade zit. Ook stressklachten kunnen worden verholpen door magnetiseren, het zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen.
Magnetiseren is voor kinderen een prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan, dit geld ook voor dieren.
Een andere benaming voor magnetiseur is strijken, handoplegging, helen en stralen.
 Ik vind veel voldoening in mijn werk, vaak zijn mensen al vele keren bij een fysiotherapeut geweest en na een aantal behandelingen bij mij, zijn hun klachten verdwenen.

Hebt u last van pijn, stress, rugklachten, hoofdpijn, gewrichtspijn, scoliose of bent u op de een of andere manier uit balans? Het kan de moeite waard zijn om in dat geval Claudia Gessel te raadplegen.
(Zie ook het logo links. Klik het open en u vindt de contactgegevens)

11 opmerkingen:

Ben zei

'Magnetiseren', het zoveelste modieuze wondermiddel tegen stress en andere klachten. Het is in feite gewoon pseudo-wetenschappelijke onzin. De 'genezende' werking is niets meer dan een placebo-effect. Eenieder mag zijn geld natuurlijk uitgeven aan wie of wat dan ook, echter als het gaat om medische zaken is het altijd zeer raadzaam om even na te gaan wat de aantoonbare werkzaamheid van een behandeling is.

http://www.kwakzalverij.nl/977/Encyclopedie_Paranormale_geneeswijze

Anoniem zei

Waarom in een hokje plaatsen en denigrerend doen? Als ik na vier sessies door een strijker in het verleden door magnetiseren van m'n hardnekkige migraine af ben geholpen wat kan mij de wetenschap dan schelen. En zo modieus is magnetiseren niet hoor, het bestaat al veel langer dan vandaag

Ben zei

Het gaat erom of je geholpen bent door wat er beweerd wordt, of door iets heel anders. Daar geeft de wetenschap het beste antwoord op. Denigrerend doe ik niet, nota bene zeg ik duidelijk, dat eenieder moet doen en laten wat hij of zij wil. Maar ik raad wel aan, om altijd na te gaan wat de aantoonbare werkzaamheid van een behandeling is. Je wil toch immers niet dat er 'gerommeld' wordt met je gezondheid? Het 'magnetiseren' is in die zin modieus, dat het de laatste twee jaar weer verhoogd in de belangstelling staat. Het is zeker niet nieuw, maar wat er nu in de kleding in de mode is, is ook lang niet altijd echt nieuw.

Marga zei

Ik ben bij Claudia geweest met rugklachten, tijdens de behandeling gebeurde er duidelijk al wat. Het werd op bepaalde plaatsen waar Claudia mij aanraakte heel warm. Ik ben 4 keer geweest toen was ik van mijn rugpijn af. Daarvoor liep ik al 2 jaar bij een fysio.

Joke zei

Wat een gezeik over wetenschap. Alsof mensen zelf niet kunnen beslissen of ze acupunctuur magnetisme, Bach bloesems en dergelijke willen gebruiken. Je kunt ook op je gevoel vertrouwen, van binnen weet je zelf het beste wat goed voor je is, daar is geen wetenschap voor nodig.

Anoniem zei

Zolang de weg naar de reguliere zorg niet ontnomen of ontmoedigd wordt moet iedereen lekker zelf weten wat ze doen

Atsje zei

Bach bloesems?

Franciska zei

@ Atsje: http://www.bachbloesemadvies.nl/

Anoniem zei

http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/article9976053.ece/Antikwakzalvers-zeggen-sorry-na-kritiek-op-fluitenkruid-project

Anoniem zei

Zover ik weet had ze ook een rijschool in beijum is ze daar mee gestopt ik hoor het graag van u

Johan Fehrmann zei

Graag reacties met persoonlijke aantijgingen met naam en niet anoniem.