maandag 15 april 2013

PLEIN OOST OP DE SCHOP


Vanmiddag waren de heren die u op de bovenste foto ziet bezig om Plein Oost open te breken. Bedoeld wordt natuurlijk de grond, al zou je in dit verband ook kunnen stellen dat het concept Plein Oost is opengebroken. Waar dit over gaat? Kijk desgewenst ook nog even naar   het bericht van vorige week waarin wordt vertelt wat er met ons aller plein gaat gebeuren. Wat zijn jullie aan het doen heren? Heeft het met de veranderplannen van het plein te maken? "Ja, we zijn bezig om de buizen onder de grond op te sporen." Ok, lekker weertje erbij ja. "Gelukkig maar."

De man in het gele shirt had een tekening in de hand. Of die even gefotografeerd mocht worden. Dat was geen probleem. Het kan zijn dat een nieuwe serie is ontstaan: 'Plein Oost op de schop.' Zo ja, dan is dit deel 1.


1 opmerking:

Anoniem zei

Toen dit plein een door gaande weg was was het opzich gewoon goed nu gaan ze er een verzamelplaats van maken. De jongeren die overlast veroorzaken voor de videotheek gaan zich hier nou verschuilen. gevolg weer overlast.Achja dan heb ik het nog niet eens over wat het gaat kosten.