donderdag 11 april 2013

"STOP DE GEK IN HET BEIJUMERBOS"


Er kwamen een paar reacties via e-mail nav het bericht over de hond die in het Kardingerbos dood is gegaan, zie nog even hier. Het schijnt dat er een zeer verdrietige eigenaar is. Lezer H.Elsinga stuurde onderstaand bericht:

 Ook ik erger me al geruime tijd aan de gestoorde idioot die plastic snippers rond strooit in ons prachtige bos.
Zojuist heb ik een groot gedeelte opgeraapt en in een plastic zakje gedaan, ik heb het mee genomen, weet alleen niet wat ik er mee doen moet. Het is van alles. Kapot geknipte yoghurtbeker snippers, doordruk strips van bv pijnstillers, plastic dopjes, etc.
Dat er een hondje aan dood is gegaan is heel goed mogelijk, maar zeker weten doe je dit nooit natuurlijk. Ik hoop dat er goed rond gekeken wordt door de honden bezitters en dat deze gek gespot wordt. Normaal ben ik niet zo fel, maar dit slaat echt nergens op. Je moet toch wel een stoornis hebben om dit soort dingen te doen.
Wat heeft het voor zin? Met welk doel?
Ik roep dan ook iedereen op die met of zonder hond in het bos loopt om goed uit te kijken naar deze persoon.
Alleen dan kan dit gestopt worden.
H. Elsinga
(JF; vanzelfsprekend hebben de passanten op de bovenste foto hier niks mee te maken)
Update 12/4, 21 uur: Lees ook de reactie, er is echt een hond omgekomen en er is echt een verdrietige ex- eigenaar.

2 opmerkingen:

anirnith zei

het klopt dat de eigenaar van de gestorven hond heel verdrietig is! ik kwam hem eergisteren tegen op z'n rondje en vroeg waar z'n hondje was, niet wetend dat hij degene was wiens hond dus door die dop gestorven was.

was even een moeilijk moment want ik liep zelf met mijn hond en onze honden scheelden precies een week in leeftijd en toen ze nog pup waren speelden ze vaak samen...

of degene die overal dat plastic rondstrooit zelf weet wat hij/zij aanricht kun je je afvragen feit is dat het niet alleen in het bos maar ook langs de wandelpaden richting bos ligt.

hoop dat ze hem/haar snel hebben zodat het ophoud... geeft toch veel onrust en je hoort je troep gewoon niet zo te laten slingeren vind ik.

Unknown zei

Wat mij betreft ligt HIER een taak voor de BOA. Laat ze lekker de echte vervuilers aanpakken, en niet de mensen waarvan en onschuldig hondje poept...