zaterdag 14 januari 2012

TOCH HONDENREGENJASJES

Precies een week geleden noteerde ondergetekende hier dat het toch jammer was dat dierenspeciaalzaak Hoogenberg geen regenjasjes voor honden verkocht. Het waaide en het regende zo, zijn er geen jasjes voor hondjes om ze beter tegen het herfstweer in Beijum te beschermen?
Jawel dus, die hebben we hier in Beijum. Eergisteren loodste mevrouw Hoogenberg ondergetekende de winkel in. "Kijk, we hebben wél zeker regenjasjes voor honden." Zie foto.
Ook gezien in dezelfde zaak: aanlijnriemen met verlichting. Ondergetekende gaat diep door het stof en moet bekennen: Dierenspeciaalzaak Hoogenberg is met recht een speciaalzaak. Er worden héle speciale dingen verkocht. Binnenkort ook in de handel, en bezoek daarvoor ook onze enige en echte dierenspeciaalzaak: Hondenlaptops, hierop kunnen honden in Beijum You-Tube-filmpjes bekijken waarop honden-modeshows te bewonderen zijn. Hondenschaatsjes liggen te verpieteren in de schappen, wachtend op de echte winter. Al een hondenhorloge gezien? Je mag met recht zeggen: Beijum hééft het.

Geen opmerkingen: