dinsdag 24 januari 2012

WIENS HOND BEET VIKTOR?

Vanochtend liep de drie maanden oude hond Viktor speels, onbekommerd, kwispelend en genietend met z'n baasje door de Holmsterheerd. Maar daar kwam een abrupte einde aan. Omstreeks half tien kruiste een Mechelse herder z'n pad en die beet hem waar hij hem maar raken kon. Zijn baas spoedde zich met een gewonde en bloederige hond naar dierenpraktijk Beijum aan de Doornbosheerd waar de onfortuinlijke een uur lang werd geopereerd aan z'n oog. Op de foto ziet u de dierenarts die Viktor weer afleverde bij z'n baasje. In het vervolg zal de nu revaliderende jonge hond wat meer op z'n hoede zijn en uitkijken voor de grotere soortgenoten.
Een operatie kost geld, en de eigenaar van Viktor wil derhalve graag in contact komen met de eigenaar van de herder die z'n hond heeft toegetakeld. Die liep door en volgens de baas van Viktor was er nog een getuige bij, een dame die ook haar hond aan het uitlaten was. Beijumnieuws@online.nl
NB., het is net als bij het vorige week gepubliceerde artikel over de doodgebeten kat nadrukkelijk niet de bedoeling om op Beijumnieuws aan 'naming and shaming' te doen. Reacties mogen emotioneel zijn, maar er worden geen namen van mogelijke eigenaren van honden die een ander dier iets hebben aangedaan toegelaten. En ook geen adressen. Voor het echte opsporingswerk hebben we buurtagenten.

3 opmerkingen:

Sandy zei

Hè,weer zo'n naar verhaal...
Bij het artikel over onze doodgebeten kat zijn naar mijn weten geen namen,adressen e.d. bekend gemaakt (alhoewel ik het nog steeds héél graag zou willen weten!),dat is inderdaad ook niet de bedoeling. Wel kunnen mensen natuurlijk jou mailen als ze meer weten zodat jij contact op kan nemen met de eigenaar van de toegetakelde beesten!

Anoniem zei

Ik dacht dat mensen de enige soort was die elkaar kapot willen maken nee dus, ook honden

Anoniem zei

Vreselijk.. Ik heb er geen woorden voor! Gelukkig dat de pup er weer boven op is gekomen, ik vind het alleen erg zwak dat de eigenaar van de agressieve hond is door gelopen.

Veel sterkte, en ik hoop dat het geen emotionele schade heeft aangericht bij de pup zelf..