vrijdag 1 juni 2012

LANGS DE DEUREN VOOR DE ZONNEBLOEM

Afgelopen dinsdavond, het was nog zonnig weer, liepen deze dames in het kader van 'De Zonnebloem' door een paaar zuidelijk gelegen heerden van de wijk. Ze kwamen me bekend voor, eerst maar even puzzelen. Uiteindelijk vond ik iets over supervrijwilligster Janny Heeringa. in een blogbericht van een half jaar geleden. Jawel u ziet haar rechts op de foto. Maar dan moet naast haar dochter Martine staan. Niet alleen het weer was zonnig, de beide dames keken op zo'n manier, en straalden dusdanige energie uit, dat het helemaal in harmonie met het weerbeeld van dat ogenblik correspondeerde.
Goede doelen en eigenbelang, wie wil er geen hoofdprijs in een loterij winnen?,schijnen hand in hand te kunnen gaan. De kopers van loten kunnen blij en gelukkig worden, de organisatie die zoiets organiseerd krijgt daardoor meer geld en middelen tot haar beschikking. Plusplus. Zo ook bij stichting de Zonnebloem:
Met de aankoop van loten helpt u mee om het Zonnebloemwerk mogelijk te maken en maakt u tevens kans op 5.020 geldprijzen waaronder de hoofdprijs van € 15.000. Zonnebloem. Op de site staat ook:
We zorgen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Zo kunnen tienduizenden mensen, met én zonder handicap, volop mee blijven doen aan onze maatschappij. En helpen we eenzaamheid te voorkomen. Samen bouwen we aan een zorgzame samenleving, want zonder elkaar is iedereen alleen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er hangt hier een bericht van Loesje aan de muur en daarop staat : " De wereld is mooier met jou ."
Dit geldt wat mij betreft voor moeder en dochter .