dinsdag 2 oktober 2012

FEESTELIJK INPAKKEN BIJ CADEAUTRENDS

Gerty Baas in de workshopruimte in haar huis aan de Nijensteinheerd


FEESTELIJK INPAKKEN BIJ CADEAUTRENDS

“Van een geschenk een bijzonder cadeau maken? Dat kan iedereen leren!”

Wie heeft er nog nooit een cadeautje gekregen of weggegeven? Verjaardagen, examens, nieuwe baan, Sinterklaas, kerst, huwelijk, geboorte, noem maar op, allemaal gebeurtenissen die meestal extra luister worden bijgezet door het overhandigen van een ingepakte attentie. De ontvanger is natuurlijk altijd nieuwsgierig naar wat er in het cadeau zit, maar de eerste spanning wordt altijd opgeroepen door hoe het verpakt is. Wat voor kleur papier zit er omheen? Een strik? Wat voor vorm heeft het cadeau?
Gerty Baas, zie foto, is haar hele leven al creatief bezig, van werken met papier en materialen tot bloemschikken. " Ik vind het leuk om met papier, folies en decoratief materiaal te werken. Ik was tot april van dit jaar vooral hobbymatig bezig om cadeautjes leuk en aantrekkelijk in te pakken, maar vanaf april heb ik me laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, vanaf die tijd geef ik professionele workshops vanuit mijn bedrijfje genaamd CadeauTrends."

Workshops-Cadeauverpakkingen-Inpakservice staat er op haar flyer, zie links en klik desgewenst groter. Voor iedereen die van een geschenk een bijzonder en feestelijk cadeaau wil (laten) maken. Feestelijk, creatief, apart, kleurrijk of juist strak en modern. Voor elke gelegenheid, een verjaardag, huwelijk, geboorte, jubileum, moederdag, vaderdag, kerst of zomaar.
De reeds 14 jaar in Beijum woonachtige Gerty Baas: "Tijdens de komende feestdagen organiseer ik bij voldoende belangstelling extra workshops."

Over zes weken komt Sinterklaas weer in het land, en een maand later maakt de Kerstman z'n opwachting. Wat een gezellig en creatief vooruitzicht om met een groep andere mensen van je geschenken bijzondere cadeaus te maken!
Wanneer?

Zaterdag 6 oktober om 10.00 uur “Feestelijk inpakken I”

Woensdag 10 oktober om 10.00 uur “Feestelijk inpakken II”

Vrijdag 12 oktober om 19.30 uur “Feestelijk inpakken I”

Zaterdag 20 oktober om 14.00 uur “Feestelijk inpakken II”

Woensdag 31 oktober om 14.00 uur “Feestelijk inpakken I”

Interesse?
www.cadeautrends.nl
Aanmelden: mail@cadeautrends.nl 
Telefoon: 06-18682701

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk zo"n initiatief !

Anoniem zei

Leuk om Innersdijk er bij te betrekken?