dinsdag 16 oktober 2012

WAAR ZIJN DE VIDEO'S VAN LIJN6?


lijn6.com-20121012johan5jaar door lijn6

Gisteravond mailde een lezer: "Hé, ik kan je video over je jubileum niet meer afspelen." Ondergetekende probeerde het ook maar ontdekte dat de video via het You Tube-kanaal  inderdaad niet meer was af te spelen: Deze video is niet meer beschikbaar. Het YouTube-account dat aan deze video is gekoppeld, is beëindigd. Het spijt ons.
Het is (tot nu toe) een raadsel hoe het kan dat de You Tube- video's van Lijn6 zijn 'verdwenen.' Webmaster Hans Koopman van Lijn 6 verbaast: "We zijn geschorst door You-Tube."
Normaal gesproken wordt iemand of iets geschorst als er klachten zijn of als er klachten zijn ingediend. Het is te vroeg om daar een oordeel over uit te spreken, al liggen enkele suggesties voor de hand. Als er meer bekend is over deze ontwikkeling zal dat worden gepubliceerd. Gelukkig zijn alle video's van Lijn zes bewaard, zodat ze (tijdelijk?) via een andere provider zijn te bekijken.
Boven ziet u de een na laatste video die door www.lijn6.com werd opgeladen (De laatste gaat over de 4Mijl). Binnen drie dagen werd de video zeer goed bekeken, reden te meer om mensen die het nog niet hebben gezien de mogelijkheid te gunnen om dit alsnog te doen.
Update woensdag 17 okt. 21:33 uur: De video staat nu ook op www.stadjerstv.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo kleinzielig zullen "ze' toch niet zijn ?

Kees Huizenga zei

"Klein Clubje Beijum" kan door het bestuur van de BOB opgevat worden als smaad, laster of belediging. Indien de boze BOBbers dit van mening zijn, kunnen ze beter aangifte van deze mogelijk strafbare daden doen. Mijn inschatting is dat de Officier van Justitie deze klachten seponeert. Vanwege de vrijheid van meningsuiting en het relatief klein belang van de zaak.

Ik roep het bestuur van de BOB op om publiekelijk aan te geven of ze stappen hebben ondernomen om de lustrumvideo van het Internet te laten verwijderen. Speelt op de achtergrond dikke jaloezie mee, gegeven de zeer geringe bezoekersaantallen op de website van de BOB?

Bij geen reactie van de BOB dient de SDC Noorddijk benaderd te worden. Of de wethouder van Welzijn, mevrouw Jannie Visscher.