vrijdag 5 oktober 2012

KOMEND WEEKEND KUNST AAN HUIS

Voor de 3e keer organiseren Kunstkamer WiCla en Pand49 de jaarlijkse Kunst-aan-Huis route in Beijum.

(Ingezonden)
Op 6 en 7 oktober van 13.30-18 uur tonen ruim 20 kunstenaars uit verschillende disciplines hun werk zoals foto’s, sieraden, beelden, glasobjecten, schilderijen, zijdekunst, grafiek, airbrush en keramische vormgeving. Dit alles is te zien bij de kunstenaars aan huis en op locatie. Zo kunt u bij Kunstkamer WiCla (Hiddemaheerd 95B) genieten van “Beeldende verhalen” van 5 kunstenaars en bij Centraal Wonen (Bentismaheerd) leest Willy Koolstra uit eigen werk een aantal kindergedichten voor.

In Kunstkamer WiCla en Pand 49 zijn gratis folders verkrijgbaar waarin een wandel/ fietsroute is opgenomen die leidt langs de diverse adressen waar werken te zien zijn van alle deelnemende kunstenaars.

Pand49 (Ypemaheerd 49) vormt het startpunt van deze kunstroute met een overzichtstentoonstelling van het werk wat zoal te zien is tijdens deze Kunst-aan-Huis route. Deelnemers aan de Kunst-aan-Huis route zijn o.a. Mirjam Wulfse (sieraden/objecten), Muk (houtsneden/grafiek), Coos Akkerman (schilderijen), Willy Koolstra (foto’s van haar muurschilderingen)

Kortom weer veel nieuwe en mooie dingen te zien en te beleven tijdens deze 3e kunst aan huis route.

U bent van harte welkom!
(Helemaal boven, het werk van Willy Koolstra, links een afbeelding van de sieraden van Mirjam Wulfse, rechts een schilderij van Wil Mazeland genaamd Toscane Crete; JF)

Geen opmerkingen: