woensdag 17 oktober 2012

NU BLAUWE KLUISJES BIJ AH-BEIJUM

Een paar maanden geleden werden vlak na het Oranje-echec oranje kluisjes bij de infobalie van de AH in Winkelcentrum Beijum geplaatst. Qua kleur kon het eigenlijk niet. Kijk nog even hier. De kluisjes zijn al weer verdwenen, niet alleen was de kleur pet, het was steeds een gedoe om een sleutel te vragen aan een baliemedewerker(ster). Sinds kort staan er bij de winkelwagens, in de ruimte waar gepind kan worden en flessen kunnen worden teruggebracht, nieuwe kluisjes opgestapeld. Zie bovenste foto. U ziet achttien opberghokjes met glazen (plastiek) deurtjes er voor die met een pincode zijn te openen en af te sluiten. Om waardevolle spullen in op te bergen voor als u even uitgebreid in het winkelcentrum wilt rondneuzen.
Twee dingen, vergeet de pincode niet. En leg uw juwelen, horloges en andere dure zaken bij voorkeur in een tasje in de kluis. Iedereen kan immers naar binnen kijken om te zien wat er zoal in ligt.
Nog even, de kleur blauw past natuurlijk beter bij een winkel als AH. De bovenste foto is een week of vijf geleden genomen. De kast die u op de grote foto ziet is inmiddels gehalveerd, er zijn negen kluisjes blijven staan, de andere negen staan aan de andere kant van de winkel, bij de dozen die u voor de boodschappen kunt gebruiken. Zie foto links, gisteren genomen. Zo te zien wordt er goed gebruik van gemaakt.

Geen opmerkingen: