dinsdag 9 oktober 2012

HEERDENPADBRUG SCHOON GEMAAKT

Gistermiddag trof ik een in een groen hesje gehulde schilder bij het viaduct over de Beneluxweg. Locatie Heerdenpad, zie foto. Wat bent u aan het doen? "Er stonden hier lelijke teksten en die ga ik verwijderen." Lelijke teksten? Er is me niks opgevallen en ik kom hier toch regelmatig langs. De schilder vertelde dat vooral twee graffiti-namen op de gekleurde buitengedeeltes van de brug stonden geschreven. Daar waar hij stond te schilderen, helemaal aan het eind van de brug en op de twee tegenover liggende gedeeltes. De wijk ligt a.h.w. 'bezaaid' met graffiti-namen. Ondergetekende overweegt een graffiti-video te maken, maar hij twijfelt nog of je daarmee de anonieme krabbelaars niet teveel eer verschaft, dat het (nog meer) cult gaat worden. In elk geval is de Heerdenpadbrug eerst weer in ere hersteld. Voor zolang als het duurt...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook graffiti is een kunstvorm.
Dus ik zeg, maak of koop een leuk sjabloontje en in dezelfde tijd heb je iets leuks gemaakt.
Maar vooral leer en verbeter jezelf.

Of koop Sparvar Krijtspray hoeft niemand zich eraan te storen, na een paar regenbuien is het weer weg, in vele kleuren verkrijgbaar.
Zelfs fluor oranje.

Anoniem zei

Wat de één lelijk vind, vind een ander mooi.

http://urbanshit.de/?p=9491
The Hive Apartment in Melbourne
Een graffiti huis, toch wel een beetje luxe.

Jelger zei

Hoe meer graffiti, hoe meer kleur. Weer eens wat anders dan die doodgrijze muren die je met de groeten van gemeente en bouwbedrijven overal ziet.