vrijdag 26 oktober 2012

HERFSTVAKANTIE BIJ 'T TREFPUNT

Gistemiddag ging ondergetekende even poolshoogte nemen bij 't Trefpunt aan de  Beijumerweg. Altijd gezellig, even bijkletsen met die of gene, hoe is de stand van zaken in Ambiënte? Het miezerde een beetje maar dat weerhield de aanwezige kids er niet van om een potje te gaan voetballen. Een medewerker van het activiteitencentrum vertelde dat ze van de Rode Pimpernel waren. Iets met een herfstvakantie-programma. Maar wat deed dat busje van New Attraction nou hier? U ziet het ding net wegrijden. " Gisteren hebben kinderen hier graffiti gemaakt en daar deden ze aan mee."
Uw blogger snapte er niks van. Wat en hoezo graffiti? Er liggen nog twee foto's van onlangs op de Heerdstee gemaakte graffiti-schilderijen opgeslagen op de pc. Een leerkracht vertelde iets over een Kunstpad dat gemaakt zou worden in de wijk, de graffiti-schilderijen zouden daar worden opgehangen. Kunstpad? Daar zullen Pand49-medewerkers wel iets van af weten..Nee, dus, die zijn daar niet van op de hoogte. Het wordt tijd dat de geheimzinnige graffiti-uitingen binnenkort maar eens boven water worden gehaald.
In de buurt van het Trefpunt richtte ondergetekende even de camera links en rechts richting Beijumerweg. Het resultaat ziet u op de groter te klikken kleine foto's. Wat een mooi herfstpad kronkelt daar midden door Beijum heen.

1 opmerking:

Anoniem zei

http://www.newattraction.com/allcityart/programma/wijk-kunstroutes

morgen start in het Grand Theater
All City Art waarbij je overal in de stad kunstwerken tegen kunt komen. Wijkbewoners hebben samen met Elroy van Gramsberten en Martijn Tichelaar kunstwerken gemaakt.