dinsdag 30 oktober 2012

LIVE TWITTERBLOG OVER PVDA-CRISIS STAD

Op het ogenblik vindt een discussie tussen PvdA-leden uit de stad plaats. O.a. Elly Pastoor is onderwerp van gesprek, moet zij ook het veld ruimen? Ondergetekende heeft haar de afgelopen jaren een paar keer in Beijum gesproken en gefotografeerd. Onder meer bij de opening van Montessorischool De Dijk. De linker foto is een maand geleden gemaakt, tijdens een werkbezoek aan De Heerdstee werd haar een exemplaar van het Beijumboek overhandigd. Geinteresseerd in een vleugje stad Groninger politiek? U kunt een live-twitterblog volgen. Kijk hier.
In de lutherse kerk in Groningen discussieren de leden van PvdA Groningen dinsdagavond over de inhoud van het rapport Tichelaar. En over de gevolgen die dit document nog moet hebben. Er is grote onenigheid over de toekomst van wethouder Elly Pastoor. Volgens 'Tichelaar' moet zij net als de andere PvdA-wethouders het veld ruimen. Velen (waaronder de Jonge Socialisten) vinden dit te gek voor woorden en menen dat Groningen juist gebaat is bij het aanblijven van Pastoor. DvhN-journalisten Maaike Borst en Richold Brandsma doen rechtstreeks verslag via Twitter.

2 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Over Elly Pastoor:

http://www.oogtv.nl/2012/10/onverklaarbaar-dat-elly-pastoor-moet-sneuvelen/

http://www.oogtv.nl/2012/10/steun-voor-wethouder-elly-pastoor-groeit/

http://www.oogtv.nl/2012/10/ook-wethouder-pastoor-moet-vertrekken/
Zie ook mijn steunreactie voor mevrouw Elly Pastoor.

http://www.pvdagroningen.nl/p/2012/10/25/open-brief-aan-de-leden-en-de-stad/

http://www.klaasswaak.nl/
nr. 252 van 28 oktober 2012

http://www.oogtv.nl/2012/10/elly-pastoor-in-beeld-als-gedeputeerde/

http://www.robertprummel.nl/?p=653

http://www.robertprummel.nl/?p=655

Zie verder de GIC:
http://www.gic.nl/zoeken?q=Elly+Pastoor

Anoniem zei

BREKEND: Elly Pastoor is in beeld als gedeputeerde voor Provinciale Staten. Ze volgt daar Wilma Mansveld op, die staatssecretaris wordt in Rutte-II.

(rené)