woensdag 16 januari 2013

EXPOSITIE PAND49 BEËINDIGD


Over het hoe en wat wordt later bericht. De initiator van de afgelopen zondag geopende expositie heeft z'n eigen werk gisteren weer uit het kunstenaarspand op Plein Oost verwijderd. In eerste instantie kwam gisteren dit bericht + foto binnen: Kunstenaar Ron de Vries heeft vanmiddag op eigen initiatief zijn expositie in atelier Pand49 beëindigd. Ter vervanging exposeren we nu met werken uit de kunstuitleen.

Vanochtend werd dit persbericht gestuurd:
De expositie Dogartvision van Ron de Vries is voortijdig beëindigd. Vanaf 15 januari 2013 is daarom de expositie Kunstuitleen te Kijk te zien in Atelier pand49.

Een echt kunstwerk geeft je huis karakter en individualiteit. Atelier Pand 49 streeft er naar om kunst bereikbaar en betaalbaar te maken voor zo veel mogelijk mensen. Vanuit deze gedachte leent Atelier Pand49 kunstwerken uit, de zogenaamde Kunstuitleen. Zo'n 20 kunstenaars stellen werk beschikbaar om uit te lenen aan particulieren, bedrijven en scholen. Tegen een geringe vergoeding kunt u drie maanden lang genieten van het door u gekozen werk.

Een aantal kunstwerken uit de kunstuitleen zijn nu in het atelier te bewonderen. De expositie loopt tot 15 februari en is van dinsdag tot en met zaterdag 13.30 – 17.00 te bezoeken in Atelier Pand49. U bent van harte welkom.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ron ,

Als je jezelf de moeite waard vind zullen anderen dat ook vinden .
Jammer dat je kunstwerken weg zijn .

Anoniem zei

Het maakt nieuwsgierig waarom????