woensdag 9 januari 2013

VANAVOND ZUMBA EN PILATUS IN DE HUNZE


Op 11 december werd reeds een ingezonden aankondiging gepubliceerd. Maar eergisteren kwam een reminder binnen. De tekst was ivg met het blogbericht van 11/12 veranderd, aldus de Zumba-medewerkster. Daarom nog maar eens. Wie wil vanavond lekker bewegen in buurwijk De Hunze?

Zumba in da Zity geeft Zumba en Pilates aan de rand van Beijum! Kom voor een gratis proefles!

Zumba in da Zity geeft Zumba en Pilates lessen op verschillende locaties in Groningen en omgeving. De lessen aan de rand van Beijum vinden plaats in de De Hunzeborgh, Beijumerweg 10. Op woensdag 9 januari 2013 starten de lessen weer! Je bent welkom om vrijblijvend kennis te komen maken!  

Wat is Zumba en voor wie is het? 
Inmiddels is Zumba een begrip geworden in Nederland maar bij wie de naam Zumba nog geen bel doet rinkelen hierbij een korte uitleg. Zumba is dansfitness. Je beweegt op hele aanstekelijke muziek (Latijns-Amerikaans, Afrikaans, Orientaals o.a). Het ritme wordt geassocieerd met zomer, zon en gezelligheid, waardoor je na een saaie grauwe dag blij en opgeladen naar huis gaat.’ Zumba is conditioneel intensief en goed voor je vetverbranding: ‘Afhankelijk van je lichaam en je beweeglijkheid verbrand je er 500 tot 1000 calorieën per uur mee. Je wordt er ook soepel en los van omdat je je heupen flink mee laat bewegen. De dansjes zijn gemakkelijk te volgen. Elke keer komen dezelfde basispasjes voor in nieuwe dansjes en er wordt veel herhaald. Voor wie van bewegen op muziek houdt is Zumba een feest! Iedereen kan meedoen van 15 t/m 65 jaar, al gelang naar je conditie. Maar conditie kun je ook langzaam opbouwen in de loop van de lessen!

Zumba voor kids: Zumbatomic
Voor de kleintjes in de leeftijd van 6 t/m 8 en 9 t/m 12 biedt Zumba in da Zity Zumba kids aan. Kinderen vinden dansen geweldig en leren snel en spelenderwijs. Tijdens een lesuur Zumbatomic gaan zij spelletjes doen en dansen op Zumba muziek voor kids of op andere toffe nummers die zij vaak van videoclips kennen. In de huidige tijd van pc’s en playstations is Zumba de manier om je kids aan het bewegen te krijgen! 

Wat is Pilates?
Met de oefeningen van Pilates versterk je je rug en buikspieren, verbeter je je houding en verdiep je je ademhaling. Het is een intensieve training waarbij concentratie en de kwaliteit van je beweging centraal staat. Met Pilates kun je  rugklachten voorkomen en genezen. 

Gratis proeflessen
Je kunt je ten allen tijden aanmelden voor een gratis kennismakingsles! Ga daarvoor naar www.zumbaindazity.nl en gebruik het aanmeldingsformulier op de site. 

Strippenkaarten
Als je na de kennismaking besluit mee te doen, volg je de lessen met een strippenkaart. Je hebt geen opzegtermijn en geen inschrijvingskosten! 
Workshops
Zumba in da Zity organiseert ook workshops voor bijzondere gelegenheden zoals o.a.bedrijfsuitjes en  kinderfeestjes. Meer informatie ook over meer lessen op andere locaties is te vinden op de website. Bellen kan ook naar: 06-12602037

Locatie: De Hunzeborgh, Beijumerweg 10
Zumba: woensdag: 19.30 uur en 20.30 uur en donderdag 19.30 uur
Pilates: donderdag 20.30 uur
Zumba voor kids:  maandag 16.00 uur (bij voldoende aanmeldingen!)

Contact: zumbaindazity@hotmail.comwww.zumbaindazity.nl

Geen opmerkingen: