woensdag 16 januari 2013

NIEUWE KASSA'S VOOR AH-BEIJUM

De rijen voor de kassa's bij de Lidl en Aldi zijn vandaag langer dan op andere dagen. Het doet denken aan 'de een z'n dood is de ander z'n brood,' niet dat AH-Meins Beijum dood is, integendeel de winkel is springlevend, maar op een dag als vandaag merk je hoe het marktmechanisme van vraag en aanbod werkt. Er is wel vraag, naar levensmiddelen, maar er is geen aanbod, vandaag bij AH. Daar is de zaak vandaag gesloten i.v.m. het aanbrengen van nieuwe (touchscreen) kassa's. Het zal een duur grapje zijn. De kassa's kosten een centje, er loopt een man of tien in de winkel rond die de renovatie uitvoeren én de winkel loopt een dagomzet mis. Kassa.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Parkeerplaats voor de AH gezien? Vrachtwagens met aanhanger en allerlei bestelauto's die je anders nooit ziet. Een complete caravaan, neergestreken voor de ver(her)bouw van AH Meins.

(rené)

Alie zei

vandaag waren ze ook nog volop bezig, al waren er al heel wat kassa's in gebruik. Ziet er mooi uit, maar naar mijn idee was het vanmorgen rond 11 uur drukker dan normaal op een donderdag rond die tijd. Dat zal ik dan maar wijten aan het feit dat AH gisteren gesloten was.
Ik verbeelde me dat we ook de zelfscanners krijgen, tenminste, het lijkt mij zo'n zelfbedieningskassa, daar bij de bloemenafdeling. Weet iemand hier meer van? Ik zat er al op te wachten. Overigens is bij de groente en fruitafdeling ook wel wat verandert, nieuwe stellingen. Het ziet er netter en mooier uit zo! Uiteindelijk zal het weer meer opleveren en valt het verlies van gisteren weer mee omdat het gecompenseerd wordt. Bovendien moet je als winkel met je tijd mee. Volgens mij is Meins nog steeds een franchise, dus zullen ze ook wel iets aan kostendeling doen met het grote AH concern misschien?

Anoniem zei

die kassa's bij de bloemen is.voor als je een paar dingen hebt.. oft een mandjeskasss... uiteraad komt daar een medewerkster te staan...