vrijdag 18 januari 2013

TEVREDEN MET DE NIEUWE KASSA'S

Het zijn super-de-luxe nieuwe kassa's geworden die afgelopen woensdag in de lokale AH zijn gemonteerd. Het oog wil ook wat, op een scherm kun je nu zien wat voor boodschappen er zijn aangeslagen, wat de prijs van de afzonderlijke producten is en hoeveel het eindbedrag bedraagt. Op beide foto's ziet u caissière Anna tevreden op haar eerste werkdag tussen de nieuwe apparatuur zitten (gistermiddag). Wat het voordeel van de nieuwe kassa's is is me niet direct duidelijk, mooi dat je op een scherm kan meekijken naar wat er aangeslagen wordt maar je kunt na het afrekenen ook gewoon op je kassabon kijken. Goed, waarom ook niet. Nait soezen, met de tijd meegaan. Je word vanaf gisteren dubbel gegroet, niet alleen door de caissière, maar ook nog eens op het scherm. Zie rechtsboven. Goedemiddag staat er. Een dusdanige computergroet in combinatie met de hartelijke lach van Anna, zie boven, ja, ik ben om: leuke vriendelijke kassa's.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb toch liever de lach van Anna .

Anoniem zei

Ik wens de kassamedewerkers van deze AH veel succes met hun toekomstige rug- en schouderklachten, die veroorzaakt gaan worden door deze nieuwe kassa's.

Anoniem zei

Wat zal jij een slecht leven hebben anoniem als je zoals jij als een azijnpisser in het leven staat, wat een negativiteit.

Anoniem zei

Hopen dan dat Anna blijft lachen.
Ga er van uit dat deze actie niet zomaar is uitgevoerd.
Al hoewel ook AH op de kleinstjes is/moet gaan letten.
Nu nog fatsoenlijke winkelkarren:-)

Anoniem zei

@Anoniem 18 januari, 2013 19:47

Ik neem aan dat je het tegen mij hebt? Ik sta niet negatief in het leven en ik ben zeker geen azijnpisser zoals jij beticht, maar ik weet gewoon wat voor leed deze kassa's inmiddels veroorzaakt hebben in andere filialen. Mijn voorgaande opmerking is dan ook meer een sneer naar de fabrikant van deze kassa en AH, die dit type kassa blijft plaatsen. Ondanks dat ze gewoon niet ergonomisch verantwoord zijn. En als die medewerkers daardoor dan in de ziektewet terecht komen, zijn het dan ook azijnpissers?

Anoniem zei

wat een verbetering die nieuwe opstelling van de nieuwe kassa,s.
eindelijk zijn ze allemaal toegankelijk voor elke scootmobiel of kinderwagen.
Ook de nieuwe groente stellages zijn een hele goede verandering.
Eindelijk zijn de producten bereikbaar vanuit de rolstoel.
Proficiat AH en rolstoel- en scootmobiel gebruikers.