dinsdag 22 januari 2013

KIDS KUNNEN BETAALBAAR OP VAKANTIE


Beijumnieuws wordt bij tijd en wijle overspoeld met persberichten. Veel en veel teveel om allemaal te publiceren. De meeste berichten hebben geen link met Beijum, wat wel een criterium is voor publicatie. Onderstaand bericht heeft ook geen directe binding met de wijk maar lijkt me toch de moeite waard om online te zetten. Niet iedereen is even draagkrachtig, en er zullen dit jaar hoogstwaarschijnlijk minder Beijumers op vakantie gaan dan ooit tevoren. We hebben in de wijk de jaarlijkse Bonte BeijumExpress, betaalbare vakantie voor iedereen (kinderen). Maar er is meer keuze. Ik had er nog nooit van gehoord, maar Stichting Don Bosco Experience schijnt betaalbare vakantiekampen aan te bieden voor kinderen vanaf 10 tot 18 jaar.

Don Bosco Experience!
Uitdagende, gezellige en afwisselende kampen vindt je bij Don Bosco Experience!
Als je van avontuur houdt, nieuwe dingen wilt ontdekken en je hebt zin om nieuwe vrienden te ontmoeten, ga dan met ons mee. Kom en ontdek of jij op deze geweldige locatie, midden op de Veluwe, het avontuur aandurft! De kampen worden georganiseerd op camping en kampeerboerderij Meerveld in Ughelen. Experience On Tour fietst langs mooie plaatsjes in Nederland en je slaapt elke nacht ergens anders. Een week plezier maken met een groep jeugd- of jongeren en met een ervaren enthousiaste groep vrijwilligers die goed voorbereid is en elk moment van de dag een veilige omgeving creëert en bij elke activiteit aanwezig is en mee doet!
Voor ons geldt dat wij met ons hart met jeugd en jongeren werken, dat wij luisteren naar de mening, problemen en ideeën van jeugd en jongeren en dat wij hen de ruimte geven zichzelf te zijn. Iedereen is welkom op de kampen van Don Bosco Experience, een onvergetelijke ervaring!

We proberen de kampprijs zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk deelnemers mee kunnen. Mocht het niet lukken dit bedrag te betalen? Dan is eventueel reductie mogelijk.
Heb je een vraag of wil je meer informatie om deel te nemen of je als vrijwilliger opgeven? Stuur een mail naar: info@donboscoexperience.nl of bel Melissa Gerritsen 0615341448

Experience Adventure
21 t/m 27 juli
10 t/m 12 jaar
€ 100
Experience Adventure XL
21 t/m 27 juli
13 t/m 15 jaar
€ 100
Experience On Tour
28 juli t/m 3 augustus
15 t/m 18 jaar
€ 100
Najaarsweekend
18 t/m 20 oktober
15 t/m 18 jaar
€ 45

Geen opmerkingen: