dinsdag 1 april 2014

OP SKATES HANDEL DRIJVEN

De promenade van Winkelcentrum Beijum trekt nog steeds kinderen aan die er net als de echte winkeliers handel komen drijven. 
Waarom speelgoed dat niet meer wordt gebruikt weggooien of naar een 2e hands zaak brengen? Met wat mazzel levert de handel een paar dubbeltjes op. En misschien wel euro's.
Je kunt lopend met je kleedje en handelswaar richting winkelcentrum trekken, op de fiets, maar ook op skates. Zie foto.
Over een maand is het weer Koninginnedag. Zo moet je het eigenlijk niet meer noemen, maar Koningsdag bekt nog niet helemaal lekker. Op die dag, op 30 april, zal er weer een rommelmarkt worden gehouden op het grote voetbalveld bij de Jaltadaheerd. Ook daar zullen naar verwachting weer veel kinderen op af komen.
Op jonge leeftijd handelsgeest ontwikkelen is niet verkeerd. Misschien staan hier wel drie ondernemers in de dop op skates. Jong geleerd, oud gedaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

John op 26 april!

Anoniem zei

Wat is er toch veel "rommel"te koop voor kinderen .
Aandacht van de ouders, en lekker met elkaar in de natuur zijn wordt nooit vergeten .
Deze prullen spekken de kas van de verkopers maar geven nooit voldoening .

Willem Pauwelussen zei

De wereld is vergeven van de rommel. Als je daar niks mee te maken wilt hebben moet je om te beginnen de televisie de deur uitdoen.
En de auto natuurlijk, de fles laten staan, geen junkfood meer eten, alcohol en andere dope (koffie, tabak, cannabis) laten staan. En het lijstje is nog bij lange na niet compleet.
Je zou eigenlijk al je voedsel van de Wiershoeck moeten betrekken. Gelukkig heeft die een flinke klandizie.