vrijdag 14 mei 2010

BRIEVENBUS VAN DOORNBOSHEERD NAAR W.C. BEIJUM

Deze brievenbus is nog niet zo heel lang geleden tien meter verplaatst naar westelijke richting. Een vreemde move, want waarom een brievenbus tien meter verplaatsen? Maar het rode bakbeest gaat al weer verhuizen en wel ongeveer 150 meter, richting Winkelcentrum Beijum. Of niet, Suzan Demirhan, woordvoerder en communicatieadviseur van TNT-Post?
Het klopt inderdaad dat de brievenbus op de Doornbosheerd in Beijum binnenkort verplaatst wordt. Zoals u misschien weet is de brievenbus al eens eerder verhuisd. Voorheen stond de brievenbus in het winkelcentrum, maar vanwege de sluitingstijden van het winkelcentrum en brievenbusvandalisme op de betreffende plek, besloot TNT Post destijds de brievenbus ca. 200 meter verder op de Doornbosheerd te plaatsen. Inmiddels hebben wij echter van bewoners en de winkeliersvereniging begrepen dat men graag ziet dat de brievenbus dichter bij het winkelcentrum wordt geplaatst. We geven uiteraard graag gehoor aan deze wensen en hebben hiervoor wederom de mogelijkheden onderzocht. De brievenbus komt nu binnenkort te staan op het trottoir aan de Stoepemaheerd (Blokker-zijde).
Elk voordeel hep zijn nadeel, er zullen ongetwijfeld mensen zijn die na de aanstaande verhuizing van de brievenbus weer verder moeten lopen om een kaart of brief te posten. Maar misschien kan het gejeuzel nou een keer afgelopen zijn, het winkelcentrum is een prima plek voor de bus want iedereen gaat hier wel eens heen voor een boodschap. Over tien jaar kan het posten van een brief of kaart in een brievenbus wel eens afgelopen zijn, je weet niet hoe het verder gaat met de digitale mogelijkheden als e-mailen etc.Wijlen Mariska Veres van Shocking Blue zong in de jaren zestig en zeventig al eens romantisch en smachtend over een kaartje die ze graag via de post zou willen krijgen. Send me a postcard darling: http://www.youtube.com/watch?v=93ZBzcJDHb8

1 opmerking:

Unknown zei

't Verhaal klopt niet helemaal: eerst was een brievenbus bij de Doornbosheerd EN een bij de bushalte bij het winkelcentrum. Er is dus een minder, wat inderdaad weer lastig is voor wie in of bij de Doornbosheerd woont.
Ik ben zelf wel blij dat 'ie weer in het winkelcentrum komt.