maandag 10 mei 2010

WAAROM HANGT JOB COHEN DAAR HELEMAAL ALLEEN?

De verkiezingen komen er langzamerhand aan en daarom hou ik dit bord de laatste tijd een beetje in de gaten. Er klopt iets niet, want wat doet Job Cohen hier de hele tijd alleen te hangen? Volgens mij heeft hij al ruim een week het monopolie op het verkiezingsbord van Beijum en dat lijkt me geen gezonde zaak. Job wil toch verbindend bezig zijn? Solidariteit en saamhorigheid zijn toch kernwaarden voor hem? Dan kun je daar toch niet alleen gaan hangen? Waar is gekke Rita? Gebekte Femke? Paranoia Geert? Roomse Jan Peter? Christelijke André? Opportunistische Mark? Wordt Job hier geboycot?

Of is de strijd misschien al gestreden, en ligt dat aan de naam Job Cohen? Job is toch een beetje een heilige naam, of op zijn minst een bijbelse. Stel hij heette Achmed of Mohammed van voornaam, zou hij dan ook zo hoog staan in de peiling? Vast niet. Job klinkt ook als: I will finish the job. Cohen maakt dat de naam internationale allure krijgt. Beijum is overwegend links en PvdA-minded. Kan wel zijn, maar Job Cohen is niet boven de partijen verheven, en hij kan het nooit alleen doen. Kan hij hier als de donder een beetje collegiale gezelschap krijgen!?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Job Cohen is de weg kwijt en de rest hangt bij de goeie afslag.

(ochrons)

Anoniem zei

nou nou nou, dit berichtje klinkt bijna alsof het aan job ligt dat hij daar alleen hangt. Ik zou eerder op de ander partijen afgeven dat zij zo laks zijn dat zij hun posters niet eerder plakken.

Alie zei

het is toch pas 9 juni, die verkiezingen? Meestal hangen de posters er een week of 3 van tevoren. met andere woorden, Job is te vroeg...
We hebben de stempassen toch ook nog niet..!?

Hajé Bussink zei

Roomse Jan Peter??