vrijdag 28 mei 2010

MORGEN MULTICULTUREEL VOETBALTOERNOOI

Ik had een flyer die is zoek geraakt, maar op de site van multicultureelgroningen, zie link hieronder, staat dezelfde aankondiging:
Multicultureel Voetbaltoernooi WK Beijum 2010

Het WK-Beijum is georganiseerd door de Guinese vereniging en vrienden. We organseren dit toernooi voor het emancipatie project “Ik ben er ook”.

Op zaterdag 29 mei 2010 vindt het Multicultureel voetbaltoernooi WK-Beijum met een feestavond na afloop plaats op het Sportpark Kardinge, Bieskemaar 9, 9735 AE Groningen.

Het WK-Beijum is voor iedereen vanaf 16 jaar. Er is ook een toernooi voor kinderen van 10 tot 15 jaar.

Programma:
Tussen 10:30 tot 11:30 Kindertoernooi (Vanaf 10 tot met 15jaar).
Tussen 11:30 tot 18:00: Multicultureel voetbaltoernooi WK-Beijum 2010 (Vanaf 16jaar).
Tussen 16:00 tot 21:00: Feest met live muziek van o.a. plaatselijke muzikanten(na afloop).

Extra: Exotische hapjes (gratis voor ploegen en gasten), spelletjes met prijzen voor iedereen
(tussen de wedstrijden), loterij, mode-show met Afrikaanse kleding, en swingende, kleurrijke
muziek van DJ's, verrassingen o.a verloting van een fiets (beach-cruiser.nl)

Opgave bij:
Samuel Touré-Le Roy, Mobiel: 06-27363051 06-27363051 ; E-mail: samueltoure@hotmail.com ; Hyves: guinese.hyves.nl

Het Multicultureel toernooi WK-Beijum is georganiseerd door de Guinese vereniging en vrienden. We organseren dit evenement in samenwerking met het emancipatieproject “Ik ben er ook”.
De Guinese vereniging en vrienden benadert de wijkbewoners voor het toernooi door meerdere ploegen uit Beijum en ander wijken uit te nodigen. Dat gaat via stichtingen, via plaatselijke hulp-, diensverleners. Flyers uitdelen in het winkelcentrum en in de wijk.De Guinese vereniging en vrienden werkt samen in dit project met de MJD, het Nieuw Lokaal akkoord van Beijum, Stiel, Bslim, overige leden van werkgroep “Plek voor iedereen, ik ben er ook”, OOG-TV, Stichting Sincérité, Generations We, Sense-GGD Groningen, Dashpage.nl, beach-cruiser.nl, VWNN, Stiggelbout Slagwerk.
Het multicultureel voetbaltoernooi is een jaarlijks terugkomend evenement. http://www.multicultureelgroningen.nl/nl/agenda/multicultureel-voetbaltoernooi-wk-beijum-2010

Geen opmerkingen: