woensdag 19 mei 2010

WELKE HEERD KLEURT TIJDENS HET WK HET ORANJEST?

Over ongeveer drie weken begint het Wereldkampioenschap voetbal in Afrika en aan het eind van de maand zullen de straten in heel Nederland weer oranje kleuren. De oranjegekte zal weer toeslaan en Beijum zal zich op dat gebied niet onbetuigt laten.
Eerst dit, ik weet niet of u bijgelovig bent maar het Nederlands zou in Afrika wel eens tegen een zeperd aan kunnen lopen door toedoen van Beijum. Bijna twee jaar hangen deze oranje restlappen al op verschillende plekken in de wijk in een boom, zie foto's. Er hangt ook nog een een stuk oranje teleurstelling uit 2008 langs de wijkring ter hoogte van de Framaheerd.
Op de foto links een twee jaar oud oranje vodje in de boom in de Isebrandtsheerd, hoek wijkring. Op de foto boven ziet u de overblijfselen van het EK in 2008 hangen in een boom langs de Emingaheerd. Dringend advies: HAAL DIE DINGEN WEG. HET BRENGT ONGELUK VOOR ONZE JONGENS IN AFRIKA! Zo, dat moest even gezegd. Dit trekt anders het noodlot aan. Iets met voodoo. Of zwarte magie. Twee jaar oude oranje frustratie in de Beijumer bomen, wie weet wat voor negatief effect dit heeft op de voetbalgoden?

De nieuwe versieringen zullen binnenkort worden opgehangen en bij deze beloof ik de lezers reeds dat de leukste en bontst versierde heerd een speciaal bezoek krijgt van de Oranje Beijumrijder. Wie wil er mee in de jury om de origineelste oranje heerd aan te wijzen? Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: