vrijdag 14 mei 2010

OPEN HUIS SCHOONHEIDSSALON ASMARA'S


Geachte Beijumers,

Graag nodigen wij jullie uit op zaterdag 15 en zondag 16 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt dan met onze salon kennismaken en het resultaat van onze verbouwing zien onder het genot van een hapje en een drankje.

Verder zullen er spectaculaire aanbiedingen zijn:
15 % korting: huidverzorging (Declaré)
15 % korting: make-up (Pupa)
10 % korting op het maken van een afspraak voor een schoonheids- of energetische behandeling.

Tevens ontvangt u een korting van €50.00 bij het inschrijven voor de visagie-opleiding i.s.m. het Noorderpoort. Deze opleiding wordt al vele jaren door Anneke Tiwow gegeven.

Ook zullen er op deze twee dagen bij Asmara’s demonstraties te zien zijn waar u gratis van kunt genieten. Bij ons worden energetische behandelingen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd. Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van genezen, waarbij de behandelaar via de handen universele energie overbrengt op de cliënt.

Verder verzorgt Asmara’s Cosmetics al 15 jaar visagie-opleidingen, waarbij de cursisten alles leren wat met visagie te maken heeft. Van bruidsmake-up tot gala-glamour, van fantasie- tot mannenmake-up.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende Wellness-Treatments en deze naar uw persoonlijke voorkeur samenstellen. Tevens bieden wij na elke Wellness-Treatment een persoonlijk make-up advies aan!

Kortom, genoeg redenen om kennis te maken met Asmara’s Cosmetics! Wij hopen u te kunnen begroeten op Sijgersmaheerd 86 (Wij hebben van twee huizen 1 gemaakt..). Voor meer informatie kijkt u op http://www.asmaras.nl/

Links op de foto ziet u Rosalie Tiwow, zij is verantwoordelijk voor de schoonheidsbehandelingen. Rechts ziet u Anneke Tiwow. Ze is oprichtster van Asmara's Cosmetics.

Geen opmerkingen: