zondag 9 mei 2010

DE PARTIJ VOOR DE DIEREN

Ik zou geen dier pijn kunnen doen en dierenleed vind ik een gruwel.En toch kan ik voor m'n gevoel niet op de Partij voor de Dieren stemmen. Er zijn gewoon teveel groepen mensen die meer aandacht nodig hebben. Kies je voor kwetsbare dieren, of toch eerst voor kwetsbare mensen? Als afsplitsingen van de Partij voor de Mensen som ik op:
-De Partij voor de Zieken
-De Partij voor de Psychiatrische Patienten
-De Partij voor de Zwakbegaafden
-De Partij voor de Gehandicapten
-De Partij voor de Dementen
-De Partij voor de Bijstandmoeders
-De Partij voor de Ongelukkigen
En zo kan ik nog wel even doorgaan. Om het welzijn van dieren te verbeteren zullen mensen moeten veranderen, en zo kom je weer uit bij de Partij voor de Mensen. Dieren zijn afhankelijk van mensen, hatelijke, onrespectabele en liefdeloze mensen zullen vernederend met dieren blijven omgaan. Tenzij deze mensen tot inkeer komen. De Partij voor de Mensen dus.
Ik zal niet lacherig om de Partij voor de Dieren doen, de doelstellingen van de partij lijken me in orde. Maar hang nou niet zo'n affiche op een vuilnisbak. Jawel, het vuilnisbakkenras heeft ook recht op acceptatie en respect. Maar om zo'n plakaat nou op een vuilnisbak bij Plein Oost op te hangen, daar kijkt ja geen hond naar.

6 opmerkingen:

Kees.K zei

Partij voor de Bloggers?

Karin.P. zei

Dan pas ik straks in zoveel hokjes dan weet ik niet meer waar ik op moest stemmen LOL

Anoniem zei

Er komt ook geen kip op het plein

Alie zei

misschien is wel uit onderzoek gebleken dat er veel potentiele 'partij voor de dieren' stemmers onder vuilnismannen/vrouwen zijn..
Kunnen ze dat zo een beetje promoten ofzo.
Partij voor de gewone Nederlander?!

Anoniem zei

partij voor hoeren met een houten been.

(filycl)

Unknown zei

Bescherm de dieren tegen de beesten...!
Ik stem wél PvdD.