zondag 16 september 2012

DE BOERDERIJUM, ZOALS HET VAKER MOET ZIJN


Een (tot nu toe) stralend weertje, goede zin, en redelijk wat kraampjes met inhoud; het kan haast niet anders of de Boerderijum gaat een topdag beleven. 

Ondergetekende liep omstreeks kwart voor een vanmiddag even naar binnen om sfeer te proeven. Nee, niet alleen maar naar binnen, ook direct maar even doorlopen naar buiten, wat een terras, wat een riante mogelijkheid om lekker te recreëren in het Groene Hart van Beijum terwijl kinderen zich vermaken in en op de speeltoestellen of de dieren in hun nachtverblijven opzoeken. Zó moet de Boerderijum zijn, zó was het ooit bedoeld. Een ontmoetingsplek voor Beijumers, spelende kinderen, en bedienend personeel van Stichting De Zijlen die consumpties serveren.
Vanmiddag zijn de mensen van Pand49 de drijvende krachten achter een topmiddagje Boerderijum. Ik zal niet teveel verklappen, kom gewoon even kijken. Op de kleine foto's links ziet u (zie je) dat kinderen gratis kunnen worden geschminkt, op de bovenste foto ziet u een gedeelte van 'de crew' van vandaag vlak voor de aftrap van de middag (13.00 uur). Rechts staat de beheerder van de Mallemolen, de anderen zijn allemaal verbonden aan het kunstenaarspand49.

Komt dat zien, komt dat beleven. Het Bezoekerscentrum is ook geopend!

1 opmerking:

Anoniem zei

Te graag willen werkt ook niet .
Heerst er misschien te weinig passie en echte vrolijkheid ?