vrijdag 7 september 2012

HOE GAAT HET MET ONZE KEES?

Het gaat wat mij betreft al weer geruime tijd goed met kunstwerk Kees op de brug over de Zuidwending, vlakbij Winkelcentrum Beijum. Nee, ik verwijs maar niet met bijgevoegde link naar de hoedanigheid waarin hij in juni ruim zes weken achtereen op de brug 'rondliep.' Een beetje genant, laat ik het er maar op houden dat het goed voelt dat Kees weer fatsoenlijk en aanvaardbaar in de Beijumer maatschappij functioneert. Zoek voor achterliggende informatie desgewenst in het archief. Ik weet niet hoe het de lezer vergaat, maar ik vind Kees maar steeds een beetje beteuterd en eenzaam kijken naar het duo dat voor hem 'loopt', te weten Truus en Auke.  Nee, erg gelukkig komt Kees niet over ,en misschien kan daar een keer iets constructiefs aan en mee gedaan worden.
Een paar dagen geleden viel het me op dat hij een spinneweb in z'n nek had hangen. Een vogelveertje hing aan een webdraadje. Zie foto.
De herfst komt er aan, zoals altijd gevolgd door de winter. Het wordt weer kouder, en onze Kees staat daar maar te staan in z'n metalen hoedanigheid. Wat kan het leven van een kunstwerk toch hard zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hij kijkt idd erg sjaggie