woensdag 19 september 2012

WETHOUDER PASTOOR OP DE HEERDSTEE

In het kader van Oktober Kindermaand kwam wethouder Elly Pastoor vanochtend voorlezen op de Heerdstee. Ze kwam niet alleen voorlezen, kinderen mochten ook vragen aan de wethouder stellen. In de loop van de dag een video. Op de bovenste foto ziet u links een cameraman van OOG-TV. Vanavond ook een impressie van de bijeenkomst op deze stadszender.

Gratis met het openbaar vervoer

Tijdens de Oktobermaand Kindermaand actiedagen kun je gratis met het openbaar vervoer! Dit is mogelijk dankzij Arriva Treinen en het OV-bureau Groningen Drenthe. Onder Programma is vanaf 19 september te zien welke instellingen bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Dit wordt aangegeven door middel van een busje en de lijnnummers.
Met de bus
Voor het gratis vervoer per bus gelden de volgende voorwaarden:
► Laat het Oktobermaand Kindermaand boekje aan de chauffeur zien,
► Onder begeleiding van een volwassene mogen maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar in de maand oktober 2012 gratis reizen. (Eurokaartjes zijn te koop in de bus bij de chauffeur.)
► De actie is geldig in de provincies Groningen en Drenthe in de bussen van Arriva, Qbuzz en regionale vervoerders (kleine bussen op OV-lijnen, zoals de Servicebus). De actie is niet geldig in bussen van Qbuzz Friesland en Connexxion die in opdracht van de provincies Friesland en Overijssel rijden. http://www.kindermaand.nl/openbaar-vervoer.html

Geen opmerkingen: