maandag 3 september 2012

WERKZAAMHEDEN ROND 'T WINKELCENTRUM

In eerdere blogberichten heeft de lezer kunnen lezen dat de huizen in de Atens- en Topingaheerd onder handen werden genomen. Nieuwe douches, wc's, nieuw voegwerk, dubbele beglazing, etc. Zoek daarvoor in het archief en vul een zoekterm in in de balk linksboven. De werkzaamheden lijken na de bouwvak te zijn verschoven van de Atens- naar de Stoepemaheerd. Het pand van Shoetime staat in de steigers en in de buurt van de gymzaal is het ook een drukte van jewelste.
Even, in een eerder gepubliceerd blogbericht vermeldde ik dat de Lidl er (letterlijk) op vooruit zou gaan. De winkel zou worden uitgebreid, en de nieuwe voorgevel zou ter hoogte van de ingang van de naastgelegen computerzaak komen te liggen. Maar er zijn een paar kinkjes in de kabel gekomen. Er wordt tussen de gemeente Groningen en de Lidl gesteggeld over de grondprijs, er ligt een fors verschil tussen  vraag- en aanbod. Volgens een betrouwbare bron heeft het te maken met de status van Plein West en het bestemmingsplan. Wordt vast en zeker vervolgd.
Ondergetekende fietste eind vorige week met de camera in de aanslag in het gebied rond Winkelcentrum Beijum. Wat een werkzaamheden. Daarom een oude hit van Fischer Z bij onderstaande video gevoegd. Uit de jaren tachtig, The Worker.

Geen opmerkingen: