vrijdag 28 september 2012

EEN BRADERIE OP PLEIN WEST


Vanmiddag was er een braderie georganiseerd op Plein West. Kraampjes, een draaimolen, Telegraaf-verkoopventers, etc. Wat ik er van begrijp is dat de braderie niet door de gehele winkeliersvereniging werd en wordt gesteund, dientengevolge was het, naar mijn waarneming, niet zo heel erg druk vanmiddag. Hoe dat verder zit, ik bemoei me er niet mee, overal spelen politieke factoren, zo ook binnen het winkelcentrum. Wel opgemerkt, het was prachtig herfstweer vanmiddag. De haring van visvrouwe Peggy smaakte perfect, de draaimolen draaide volop en bij een stoel voor de viskraam ontwaarde ik twee oudere jongeren. Zie foto. Rechts ziet u de voormalige beheerder van buurtcentrum De Beijumkorf, Michel Bechaouch (kan die vreselijke sik een keer worden afgeschoren?). Ja, hij is nog steeds aan het uitrusten van zijn werkzaam leven, zie archief. Naast hem zit een andere oudere jongere, een tattoo-boy met hond. Waarom de heren eind september zonodig een zonnebril moeten dragen, is me een raadsel. Ik weet niet hoe het is om zestig plus te zijn. Maar ik hou m'n hart vast, is dit m'n voorland?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zou leuk zijn als je je klompen eens zou ruilen voor enorme cowboy laarzen .
Een rode zakdoek op je hoofd en een leren Harly Davidson jack .
Waarom zitten we toch zo vastgeroest in onze vooroordelen ?

Anoniem zei

Jemig de pemig meneer van Beijumnieuws niet zo oordelen en Cynisch zijn. De een vind de haring van Peggy vies de ander een sik mooi.
En zonnebrillen zijn behalve trendy (vroeger noemde u dat hip denk ik) ook heerlijk tegen het velle licht zelfs als de zon niet schijnt.