zondag 11 november 2012

AL WEER EEN JAMSESSIE IN 'T CAFÉ BILJART

Ondergetekende liep vanavond omstreeks 19 uur even met draaiende camera het Café Biljart aan de Claremaheerd binnen. Volle bak, sfeer, muziek en gedans. De opnames zijn helaas mislukt. De foto's niet. Op de foto ziet u een bekende Beijumer muzikant in actie. Insiders weten, dat is Glenn Gresmann. Zingen dat het een lust was, de naam van de band is me helaas ontschoten. Op de linker foto ziet u een vader en dochter. Althans, zo stelden ze zich aan me voor. Let ook op het grote en tevreden hoofd van papa. Rechts ziet u een echtpaar die al ongeveer 37 jaar samen is. Wat zijn ze gelukkig samen. Of ze maar even op de foto mochten. U vraagt dwingend en ik draai. De muziek knetterde er over. Er werd enthousiast geswingd en het bier vloeide rijkelijk. Er zat vanavond letterlijk muziek in de Claremaheerd.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een lawaai zeg! Mijn borden stonden te rammelen in de kast en het geluid klonk totaal nergens naar. Vervormd en niet zuiver! Wat een hoempapa muziek... Heb met ergernis liggen luisteren op de bank... Een buurvrouw die op zondag wel wat rust zou willen hebben...

Anoniem zei

De bossen bij zuidlaren zijn heerlijk rustig op zondag, een tevreden cafebezoeker ! :)

Anoniem zei

Pff mensen kunnen gezelligheid niet meer waarderen moet je masr niet dichtbij een hirecagelegenheid gaan wonen beter in een hutje op de hei

Anoniem zei

wat is dat voor een takke wijf kom een keer binnen weet je ook wat gezellig is

Anoniem zei

het was supper leuk en mensen zijk toch niet altijd zo ga wat
leuks doen in plaats van op de bank hangen en zitten te ergeren.
afz. een tevreden klant.

Anoniem zei

Geachte bovenbuurvrouw,

Helaas zal de jam sessie niet aan u voorbij zijn gegaan zonder enig overlast ,echter zullen wij nooit in staat kunnen zijn om soort optredens zonder een vorm van overlast te kunnen uitvoeren. Hierom wil ik u en uw introducee dan ook van harte uitnodigen om de volgende keer deze middag/avond geheel gratis en op onze kosten te komen bijwonen.
Ook kunnen wij ons niet vinden in de geplaatste reacties en opmerkingen op deze site.

Met vriendelijke groet,
Cafe biljart beijum.

Anoniem zei

tja..... dat weet je als je boven een horecagelegenheid gaat wonen....

nog een tevreden klant

Anoniem zei

Ik durf niet naar binnen, omdat er altijd een grote groep buitenlanders voor de deur staat. Ze komen op mij en mede bewoners niet prettig over. Zou dit niet zo zijn, dan was ik zeker een keer komen kijken, maar op deze manier zal ik, en vele andere nooit bij dit café eens een drankje komen doen. Een mede beijumer.