maandag 5 november 2012

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (18)

WEBCAM BIJ BEIJUM ZUID!
Webcamfoto. Twee minuten geleden, 12.01 uur
Het ondermijnt ergens deze lopende serie, immers je kunt kunt nu dag in dag uit alle ontwikkelingen rond ons aller kruispunt Zuid via dit kanaal volgen. Maar goed, waar gaat het om. Het gaat erom dat Beijumers de ontwikkelingen op de voet kunnen volgen, en daarom is het een prima aanvulling. En wie weet komen er nog afleveringen uit deze serie die een nauwgezetter beeld van de situatie rond 'Zuid' laten zien. Beelden die de webcam minder goed in beeld brengt. Een attente lezer mailde afgelopen vrijdagmiddag: Misschien al wel bekend maar nu is er ook een webcam van 'ons' kruispunt Beijum Zuid http://www.bouwcamera.com/ringgroningen/
Elke werkdag tussen 7 en 16 uur kunt u livebeelden van de situatie rond Kruispunt Beijum-Zuid via uw pc bekijken. Het gemak dient de mens. (De link naar de webcam staat boven aan bij de links links)
TER HERINNERING! (Ingezonden)
Voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden vindt op dinsdag 6 november 2012 tussen 16.30 uur en 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de uitgewerkte plannen voor de Aanpak Ring Oost, deelproject Beijum-Noord en Groningerweg. U kunt tijdens de genoemde tijdstippen binnenlopen in het Informatiecentrum Ring Oost aan het Grondzijl 23 op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord, tegenover Kardinge.
Ter inzage ontwerpbestemmingsplan
Vanaf 19 oktober tot en met 29 november 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostelijke Ringweg, Groningerweg’ ter inzage. Op de bijeenkomst krijgt u niet alleen informatie over de plannen bij Beijum-Noord en de Groningerweg, maar kunt u eveneens uw eventuele zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn verschillende medewerkers van de provincie Groningen en de gemeente Groningen aanwezig voor de nodige toelichting en beantwoording van eventuele vragen.
Nadere informatie
Als u nog vragen heeft over deze bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Ulienke Nauta (projectsecretariaat Aanpak Ring Oost, 050-316 4464, email: u.nauta@provinciegroningen.nl ). Achtergrondinformatie treft u tevens aan op www.ringgroningen.nl bij het onderdeel Oostelijke Ringweg. Ik zie u graag op dinsdag 6 november!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn die moeilijk leesbare lettertjes als identificatie dat reageerders geen machines met spam zijn van je blog vedwenen?

Anoniem zei

mmm