woensdag 7 november 2012

ALL CITY ART DOEFMAT EN DE HEERDSTEE

Ongeveer een maand geleden zag ik een door kinderen gefabriceerde partij graffit-schilderijen in een werkruimte van De Heerdsee. Zie bovenste foto. Ik ving iets op over een kunstroute en snapte er niks van. Ontgaat me iets? Tot ik gisteren op de site van www.newattraction.com belandde. Kijk, wat staat daar? All City Art, 27 okober tot en met 22 november. Dieper weg in de site staan hier foto's van workshops die op de Doefmat en de Heerdstee zijn gehouden. Nee, het is niet mogelijk om een foto te kopieren en te plakken naar Beijumnieuws, derhalve moet u het met de link doen.

Op de site van De Heerdstee staat o.a. de rechter foto die is gemaakt tijdens een graffiti-les. Op de site van de Heerdstee staat ook weer een video over Street-Monkeys, die schijnen ook weer iets met graffiti te maken hebben en ook zijn ze actief in Beijum geweest. Jeugdcultuur, het is voor een ouder iemand amper meer bij te houden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn dat de officiele cijfers, dus de 1 oktober tellingen basisonderwijs? Of ...

Anoniem zei

De link stond al als reaktie grplaatst onder je vorige graffiti stuk. a.s. zaterdag weer een live jam met internationale artist. fietstunnel Bedumerweg

Anoniem zei

Bij de Avro-kunst ook november graffiti maand . Waar je foto's van illegaal werk in kunt sturen.
http://cultuurgids.avro.nl/front/detailkunst.html?item=8284457