zondag 25 november 2012

WARMTE EN GEZELLIGHEID IN KARDINGE

PERSBERICHT

Winterfair op zorgboerderij Kardinge
 Wie tijdens deze gure dagen zoekt naar warmte en gezelligheid kan op 30 november terecht bij zorgboerderij Kardinge, onderdeel van Profila Zorg. Op die vrijdag is de boerderij van 15.00 tot 20.00 uur open. Voor jong en oud zijn er activiteiten. Ook worden spullen verkocht die gemaakt zijn door de mensen die dagbesteding afnemen bij zorgboerderij Kardinge.
In een ongedwongen sfeer kunnen bezoekers rondlopen op het terrein en in de stallen. Kinderen kunnen de geitjes, paarden, kalfjes en konijnen aaien, meedoen aan een leuke quiz over de boerderij en de dieren. In de paardenbak wordt een demonstratie gehouden met een springpaard en van 15.00 tot 17.00 zal er een koets met paarden klaar staan voor een rondritje. Bij het kampvuur kunnen mensen aanschuiven om marshmallows of worstjes te roosteren en gezellig naar gitaarmuziek en liedjes te luisteren of mee te zingen.

Zorgboerderij Kardinge biedt dagbesteding aan mensen met een arbeidsbeperking. Zij zullen zelfgemaakte producten te koop aanbieden tijdens de Winterfair, zoals voederplankjes, herfststukjes, versierde kalebassen, sleutelhangers, opbergdoosjes, kaarsjes en kerstkaarten. Tijdens de Winterfair kunnen bezoekers van de wintergerechten proeven: stampottenbuffet, snert en poffertjes.

Hartelijk welkom op de Winterfair van zorgboerderij Kardinge!
Datum : vrijdag 30 november
Openingstijd : 15.00 – 20.00 uur
Adres : Zorgboerderij Kardinge, Noorddijkerweg 1, 9734 AS Groningen
Telefoon : 050-5491432
Stichting Profila Zorg biedt op diverse locaties in Nederland en in de thuissituatie van de cliënt, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking.
(Linker foto uit het fotoboek van genoemde site. De bovenste afbeelding ziet u als u de site opent; JF)

Geen opmerkingen: