zondag 11 november 2012

NU AL VUURWERKOVERLAST

Ik weet niet hoe het andere Beijumers vergaat, maar ik heb regelmatig het idee alsof oudjaarsdag reeds is aangebroken. Wat een geknal en geknetter bij tijd en wijle! En dat bij mijn weten al een dag of tien. Eergisternacht omstreeks half twee werd ondergetekende opgeschrikt door een paar beste knallen. En ook net weer, op deze mooie zonnige zondag in november, het knalde weer behoorlijk in de verte. Enerzijds denkt uw blogger, kom, niet zo zeuren, jij bent ook jong geweest. Anderzijds, moet dat nou al vanaf begin november? Gaan we dit twee maanden achtereen beleven? Of zoals een lezeres verkondigde: 'Je schrikt je af en toe helemaal rot door dat geknal.'
Meer klachten? Beijumnieuws@online.nl

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb er al meer mensen over horen klagen. En dan van die harde knallen, die waarschijnlijk wel illegaal zullen zijn. Op nu.nl las ik laatst dat ze die kopen via internet, via marktplaats of zoiets. Ik hoop maar dat oud-en-nieuw gauw achter de rug is. Brrr.

Anoniem zei

Wat een herrie hier in de Wibenaheertd!!

Anoniem zei

omgeving munsterheerd/wibenaheerd/froukemaheerd. En het zijn idd echt harde knallen! Vind het niet normaal meer.

Anoniem zei

Mijn hond wordt er ook zenuwachtig van. Elke keer blaft ze dan weer. Daar krijg ik weer de zenuwen van en de buren ook. Er mag best wat strenger op toegezien worden. Er zijn ook bluchtelingen met oorlogstrauma's, moeten we 2 maanden in de stress zitten voor een beetje lol?

Liesbeth zei

Nijensteinheerd ook..vooral s'avonds en s'nachts....