zaterdag 24 mei 2014

VOICE OF BEIJUM, EDITIE 2014

Vanmiddag is tegen half twee de derde editie van de Voice of Beijum begonnen. Even leek een onweersbui roet in het eten te gooien maar tot nu toe, half vier, blijft het droog boven Beijum. 
Een regenmiddag zou het zangprogramma niet hebben verstoord, daarvoor staat er een te gedegen tent op het terrein van het Trefpunt, maar voor de sfeer buiten en voor de mensen die achter kraampjes dingen te koop aan bieden, is een zonnige en droge middag meer dan welkom.
Zie foto links, zin in een broodje hamburger met ui?
Op de rechter foto is te zien dat de tent behoorlijk vol zat (zit, het spektakel duurt tot 17 uur). De blogger was alleen de eerste vijf minuten aanwezig, over het verloop van de middag valt nog weinig te zeggen.
Maar geen nood, op de rechter foto, klik groter, staat in het midden, met rood shirt, fotograaf en filmer Arend Beukema van www.lijn6.com Het kan niet anders, of op deze Beijumer internetcourant verschijnen in de loop van de dag of weekend foto's of een video. Hou de berichtgeving op genoemde site in de gaten.
Op bovenste foto staan twee meiden die vanmiddag het spits afbeten, de blogger zijn de namen even ontschoten (komt later wel). Wie anders dan Sandy Goeree praat het programma aan elkaar? De zangeres en zanglerares is vertrouwd met de deelnemers, ze heeft ze immers allemaal les gegeven.
Op de onderste foto zitten de juryleden die de taak hebben om een uiteindelijke winnaar aan te wijzen.
In de loop van de avond/weekend volgt een update.


Geen opmerkingen: