zaterdag 10 mei 2014

FAIRTRADE MARKT CALVIJNSCHOOL

 Buiten heerst er het miezerigste mei-weer wat je maar kunt bedenken. Binnen in de Calvijnschool is het behaaglijk warm, gezellig en sfeervol.
Zie bovenste foto, er is van alles te doen in de centrale hal van de school aan de Froukemaheerd, er zijn smaakvolle hapjes, een leerling zit lekker op een drumstel te slaan, je kunt er allerhande dingetjes op de kop tikken, etc. Koekjes proeven? Zie foto rechts.
De opbrengst van de markt gaat naar een goed doel in India.
De Cal-vijnschool is een gerefor-meerde basis-school. Christelijke ouders, met verschillende kerkelijke achtergronden vertrouwen hun kinderen aan ons toe. De Calvijnschool is een school met de bijbel waar gemotiveerde leerkrachten vanuit hun christelijke identiteit er alles aan doen om kinderen helemaal tot hun recht te laten komen. Dit betekent dat ieder kind het onderwijs en de zorg krijgt die bij zijn talenten en mogelijkheden past. Ieder kind mag zich veilig, geborgen en gewaardeerd voelen want een kind dat zich veilig voelt heeft zelfvertrouwen en leert optimaal. 

De school staat in Beijum, een wijk aan de noordkant van Groningen. Op de school zitten op dit moment ongeveer 165 leerlingen verdeeld over 7 groepen. Wilt u meer weten? U bent van harte welkom!http://www.gbscalvijn.nl/

Geen opmerkingen: